Presedintele Coca Cola Europa, absolut blocat - Afla ce reactie are atunci cand e intrebat cat zahar e in Cola.

Jeremy Paxman, realizator BBC, l-a avut recent ca invitat in emisiunea sa Newsnight, pe James Quincey, presedintele Coca Cola Europa.

Lasand orice fel de complezenta sau forma de tatonare la o parte, Paxman ii arata lui Quincey, dar si telespectatorilor, cat zahar contine un pahar de Coca Cola. Ei bine, este vorba despre 44 de pliculete de zahar intr-un pahar mai mare pe care il cumparam de regula la cinema si 23 de pliculete de zahar, intr-un pahar mai mic!

James Quincey este vizibil blocat si nu stie cum sa faca fata bombardamentului de intrebari directe pe care i le adreseaza jurnalistul. „De ce nu ne spuneti, in mod specific, cat zahar exista in aceasta cutie, de exemplu?”, intreaba Jeremy Paxman. „Va imaginati ca oamenii stiu, atunci cand merg la cinema si isi cumpara un pahar mai mic, cam cat acesta… Credeti ca oamenii au vreo idee despre cat de mult zahar contine?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Urmatorul gest pe care il face jurnalistul este acela de a turna pliculetele de zahar pe care le contine acel pahar de Coca Cola, chiar sub ochii presedintelui companiei – sunt 23 DE PLICULETE de zahar, intr-un singur recipient.

„Este o cantitate uluitoare de zahar, nu-i asa?”, i se adreseaza jurnalistul lui James Quincey, Presedintele Coca Cola Europa. Jurnalistul britanic demonstreaza in acest fel ca preocuparea companiei pentru sanatatea consumatorilor este de fapt falsa. Presedintele Coca Cola Europa este vizibil incurcat si orice incercare de a apara interesele brandului pe care il reprezinta este anulata de catre jurnalist. Cu ajutorul lui Paxman aflam ca intr-un pahar mai mare de Cola, exista nici mai mult nici mai putin decat 44 de pliculete de zahar!

„Va acceptati rolul in ceea ce priveste raspandirea obezitatii?”, este intrebat James Quincey.
Presedintele Coca Cola este nevoit sa recunoasca acest rol.


NEWSNIGHT: Paxman shows Coca Cola boss how much... by dm_522c09cf20d0a

Iti recomandam si:

Ce se intampla in corpul tau cand bei un singur pahar de Cola

Coca Cola in gospodarie: 19 intrebuintari practice!

via @ Think otside The Box

Foto homepage: Shutterstock.com, Coca Cola


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri