4 Noiembrie 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Beneficiile pe care le are apa calda cu lamaie, consumata dimineata, dupa ce te-ai trezit, sunt fantastice. Apa calda cu lamaie este un remediu miraculos, vechi de cand lumea, cu multiple beneficii asupra sanatatii!

- Apa calda cu lamaie echilibreaza PH-ul din corp. Incredibil sau nu, chiar daca prin natura lor sunt un fruct acid, in interiorul organismului lamaile devin alcaline. Prin metabolizare, acidul citric nu creeaza aciditate in organism. Este remarcabil si important de stiut ca bolile nu pot progresa intr-un mediu alcalin.

- Apa calda cu lamaie favorizeaza scaderea in greutate. Lamaile sunt bogate in pectina, o fibra ce regleaza tractul intestinal si mentine flora bacteriana, inhiband totodata pofta de mancare. Totodata, conform studiilor, cei se orienteaza inspre alimente alcaline au tendinta de a scadea mai repede in greutate.


Foto lamaie, apa via Shutterstock

- Apa calda cu lamaie contribuie la mentinerea sanatatii pielii si a frumusetii tenului. Apa calda cu lamaie elimina toxinele din sange, permitand astfel pielii sa aiba un aspect curat, stralucitor, fara pete.

Cand trupul este puternic deshidratat sau afectat de oboseala adrenala (cronica), neputand functiona corespunzator, stresul sau constipatia sau acumularea de toxine intervin in peisaj. Apa calda cu lamaie are rol in hidratarea sistemului limfatic, iar o ceasca dimineata ne ajuta sa prevenim deshidratarea si oboseala adrenala.

Conform Institutului de medicina, un adult de sex masculin traind intr-un climat temperat ar trebuie sa consume in medie pana la 3 litri de apa (13 cani), iar un adult de sex feminin in acelasi mediu ar trebui sa consume 2, 2 litri de apa (9 cani).

Apa trebuie consumata in momentele potrivite pentru a beneficia la maximum de eficacitatea sa si de proprietatile sale revigorante. Prin urmare, conform blogului gardnofeatn.blogspot.ro :

- 1 pahar de apa dupa ce te-ai trezit ajuta la activarea organelor interne.

- 1 pahar de apa dupa ce faci baie ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

- 2 pahare de apa, consumate cu jumatate de ora inainte de masa, ajuta la digestie.

-1 pahar de apa inainte de a te duce la culcare contribuie la prevenirea atacului cerebral sau a atacului de inima in timpul noptii.

Iti recomandam si:

Apa cu lamaie 30 de motive puternice pentru a consuma acest miracol detoxifiant!

Terapia cu apa

Dieta cu apa

Sucul de lamaie - detoxifiere si energizare

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri