Psihoterapeutul britanic Eunice Stagg, cu peste 22 de ani de experienta in Terapia prin Joc (Play Therapy), le-a consolidat terapeutilor romani cunostintele despre aceasta forma de terapie. Evenimentul face parte din programul "Sa redescoperim scoala", implementat de Asociatia C4C – Communication for Community, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita.

Eunice Stagg este psihoterapeut britanic cu peste 22 de ani de experienta in sanatate mentala. A sustinut cursuri de Terapie prin Joc in India, Orientul Mijlociu, Irlanda, Africa si Noua Zeelanda. Aceasta este trainer independent in Terapie prin Joc si Terapie Creativa. Lucreaza in practica privata, iar 2 zile pe saptamana lucreaza ca terapeut prin joc intr-o scoala primara din Essex. Este certificata ca terapeut de Asociatia Internationala a Terapiei Jocului cu nisip si Asociatia Britanica a Terapiei Jocului cu nisip. In plus, este supervizor pentru consilieri si terapeuti prin joc.

*** “Sa redescoperim scoala” este un proiect derulat de Asociatia C4C – Communication for Community, in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita. Implementat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni”, proiectul este derulat in perioada 1 martie 2011 – 28 februarie 2014 in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia, scopul fiind sprijinirea integrarii sociale pe termen lung a tinerilor (prescolari si elevi) cu dizabilitati si a celor cu probleme de adaptare la programul scolar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Grupul tinta implica prescolari si elevi cu dizabilitati de auz, de vorbire, locomotorii, de integrare psiho-comportamentala – autism si diabet (precum si alte tipuri de dizabilitati conform clasificarii din legislatia nationala), cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani, integrati intr-o forma de scolarizare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri