2 Iulie 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Visinele te pot ajuta si in lupta contra excesului de grasime din corp, in special din zona abdominala.

De multe ori, in aceasta perioada, visinele sunt ignorate in favoarea cireselor, insa au cel putin la fel de multe beneficii pentru sanatate. Sunt pline de vitamine si minerale care te ajuta sa te mentii frumoasa si sanatoasa. In plus, visinele te pot ajuta si in lupta contra excesului de grasime din corp, in special din zona abdominala. Iata cum obtii o burtica sexy cu ajutorul visinelor, in numai 7 zile.

Foto Sour Cherries_Shutterstock

Aceste fructe mici si acrisoare ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iti regenereaza tesuturile si te scapa de grasimea nedorita din organism.

Motivul pentru care visinele sunt atat de bune in dieta tine de antioxidantii numiti antociani, cei care dau culoarea fructului. Fibrele te ajuta sa ai o digestie sanatoasa, in timp ce vitaminele iti aduc diverse alte beneficii. In plus, visinele contin putin zahar, dar sunt bogate in potasiu, un mineral care arde calorii si iti ofera energie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri