Incepand cu 1 iulie Centrul Medical Medsana lanseaza in Romania Food&DrinkScan, noul test de depistare a intolerantelor alimentare de la Laboratoarele York Test.

Comunicat de presa

Centrul Medical Medsana a initat de curand partneriatul cu laboratoarele York Test din Marea Britanie prin care se ofera pacientilor din Romania posibilitatea de a efectua un test complex si corect pentru depistarea intolerantelor alimentare – Food&DrinkScan. Intoleranta alimentara este un termen utilizat pe scara larga si se refera la raspunsurile fiziologice ale organismului asociate cu un anumit produs alimentar sau compus gasit intr-o gama de produse alimentare. Simptomele pe care le resimte pacientul sunt foarte variate si depind de gradul de intoleranta: greata, oboseala inexplicabila, balonare, probleme de tranzit intestinal, insomnie, probleme dermatologice, raceli repetate etc. Prin Food&DrinkScan pacientii pot descoperi exact care dintre alimente sau ingrediente le provoaca starea de disconfort si, cel mai important, afla de la nutritionist cum poate elimina in siguranta acel aliment sau ingredient pentru a nu dezechilibra dieta zilnica.”, declara Dr. Colda Anca, medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Centrul Medical Medsana.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Food & DrinkScan este un test de sange care se recolteaza exclusiv in clinicile Medsana si se efectueaza in laboratoarele York Test prin care se analizeaza reactiile alimentare specifice (anticorpi tip IgG) ale organismului la 158 de alimente diferite si ingrediente din bauturi. Rezultatul testului este disponibil in maxim 10 zile lucratoare de la recoltare, pachetul Food& DrinkScan incluzand o consultatie gratuita la medicul specialist in boli de nutritie din cardul Centrului Medical Medsana pentru explicarea rezultatelor si stabilirea dietei. Pretul pachetului Food&DrinkScan este de 1450 RON, testarea putand fi efectuata atat pentru copii cat si pentru adulti.

Introducerea acestui nou test de laborator vine sa completeze strategia Centrului Medical Medsana de a se concentra pe prevenirea si diagnosticarea principalelor afectiuni medicale. Programele de profilaxie initiate in anul 2011 presupun actiuni de informare si educare, precum si pachete complexe de servicii medicale de preventie prin screening destinate persoanelor fizice (Sarcina pas cu pas – pachet complex de servicii de laborator destinat femeilor insarcinate, LadyCare si LadyCare+ - impotriva cancerului de san si de col, NutriCare - impotriva diabetului si obezitatii, CardioCare - impotriva afectiunilor cardiovasculare, MaleCare – pachet de screening general pentru barbati).

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Despre Laboratoarele York Test:

Cu peste 30 de ani de experienta in teste de diagnostic, laboratoarele York Test sunt principalul furnizor din Europa de programe de testare de anticorpi IgG pentru alimente si bauturi.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri