28 Iunie 2013 publicat în Sanatate 60 share-uri

Vara se apropie si cu toate ne dorim sa avem o silueta cat mai aproape de idealul nostru. Dieta Army ne poate ajuta sa slabim pana la 4,5 kilograme in doar 3 zile, fara efectele nutritionale adverse ale multor cure de slabire-soc. Citeste in continuare si vei descoperi cat de echilibrata si savuroasa se poate dovedi o mancare de dieta bine aleasa.

Dieta Army, care este folosita atat de cadre militare, cat si de anumiti doctori, are la baza principiul reductiei calorice si al combinarii exacte a anumitor alimente. Potrivit specialistilor, aceste combinatii de alimente produc anumite reactii chimice in sistemul digestiv, care ajuta la o mai eficienta ardere a grasimilor.

Avantajele acestei metode de slabit sunt:

1) echilibrul nutritional, care ne ajuta sa ne protejam organismul si sa prevenim efectul de yo-yo al multor diete;

2) durata scurta de timp si posibilitatea urmarii ei in cicluri repetate.

Astfel, dieta Army prezentata in continuare este o cura de slabire in 3 zile, care poate fi folosita atat inaintea unei plecari sau eveniment important, cat si in mod repetat, pe durata mai lunga. In acest ultim caz, perioadele de dieta vor fi alternate cu perioade intermediare de 3-4 zile, in care se poate consuma o cantitate mai mare de calorii. Se va renunta atunci la mancarea stricta de dieta, optand insa pentru alimente echilibrate din punct de vedere nutritiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Herbalife Nutrition lansează Phyto Complete, un nou produs pentru controlul greutății Copilul tău mănâncă emoțional? Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Ca in cazul oricarui regim de slabit, este indicat sa soliciti sfatul medicului inainte de a incepe aceasta dieta rapida, chiar daca intentionezi sa o urmezi numai timp de 3 zile.

Dieta Army de 3 zile – ziua 1

In prima zi din dieta Army este permis consumul de cafea neindulcita sau ceai cofeinizat neindulcit. In zilele 2 si 3 ale dietei se va consuma doar apa plata.

In plus, nu se vor utiliza niciun fel de sosuri sau condimente aditionale in niciuna dintre cele 3 zile, inafara de sare (in cantitati rezonabile), piper si foarte putin mustar. Iar rontaitul intre mese nu este permis.

Pentru micul dejun, meniul va fi compus din:

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri