Dysport - Toxina botulinica se foloseste in general la etajul superior al fetei. Cele mai frecvente arii sunt ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului( \" laba gistii\"). Se pot face si in jurul gurii si la nivelul barbiei, dar cu siguranta va afecta zambetul.

Ridurile si pliurile cutanate de expresie sunt produse de contractura musculaturii delicate de sub piele de fiecare data cand zambim, cand radem sau cand ne incruntam. Cu cat ne exteriorizam mai mult emotiile cu atat ridurile vor fi mai adanci. De-a lungul timpului, contractia constanta si sustinuta a acestor muschi poate duce la adincirea ridurilor si la formarea altor pliuri cutanate. Si totusi, este foarte posibil ca la unele persoane aceste semne ale emotiilor noastre sa nu apara. Folosind aceasta substanta, Dysport - Toxina botulinica, pliurile dinamice se pot imbunatati.

Tehnica, ce foloseste o toxina purificata produsa de catre bacteria Clostridium botulinum, se mai numeste dezinervare cosmetica. Desi toxina este aceeasi care produce o forma grava de toxiinfectie alimentara, cantitatea folosita in chirurgia cosmetica este atat de mica incat nu apare nici o reactie sistemica sau generala. Toxina botulinica a fost folosita cu succes si in siguranta din 1982 de catre oftalmologi pentru a trata clipitul nervos al pleoapelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

In fiecare an, mii de pacienti primesc tratamentul cu Dysport - Toxina botulinica pentru multiple probleme, dar de 10 ani a devenit un tratament popular pentru a trata semnele imbatrinirii. Desi s-a popularizat Dysport - Toxina botulinica -ul ca si tratament pentru indepartarea ridurilor, mai recent s-a folosit si pentru a combate transpiratia excesiva a axilelor, palmelor si picioarelor

CUM FUNCTIONEAZA? Cand se injecteaza intr-o anumita arie Dysport - Toxina botulinica, care este denumirea comerciala pentru toxina botulinica tip a, se blocheaza in mod reversibil impulsurile nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Prin aceasta tehnica, muschii nu se mai pot contracta si de aceea tind sa se relaxeze. Cand muschii se relaxeaza pielea de deasupra ramine intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitand ca persoana sa ramina cu o expresie faciala neafectata.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

CE ZONE SE POT TRATA? Dysport - Toxina botulinica se foloseste in general la etajul superior al fetei. Cele mai frecvente arii sunt ridurile de la frunte, ridurile verticale dintre sprincene, ridurile de la coltul ochiului( " laba gistii"). Se pot face si in jurul gurii si la nivelul barbiei, dar cu siguranta va afecta zambetul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri