2 Aprilie 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Mainile noastre sunt vulenrabile in fara multor factori daunatori: frigul, apa rece, apa calda, detergentii si alte produse chimice pe care le folosim zi de zi. De aceea este foarte important sa folosim crema de maini.

Un studiu publicat de catre site-ul de specialitate www.biomedcentral.com arata ca folosirea regulata a cremei de maini atenueaza efectele nocive care ne afecteaza pielea mainii. Doua tipuri de ingrediete din crema de maini ajuta la protectia tesutului: uleiurile si componentele ceroase ca glycerolul si propylen glycolul care au capacitatea de a hidrata.

Daca veti cauta in DEX cuvantul "mana" veti vedea cat de bogata este semnificatia sa. Deloc surprinzator! Mainile dau sens vietii noastre. Dar tocmai de aceea, pielea mainii devine foarte vulnerabila. Chiar si spalatul des pe maini afecteaza pielea mainilor, aceastea devenind uscate si uneori chiar, descuamandu-se.

Efectul iritant poate fi atenuat prin folosirea cremei de maini in mod regulat, arata studiul „ Folosirea regulata a cremei de maini poate atenua uscaciunea si asprimea pielii, cauzate de spalarea frecventa” – autori Günter Kampf si Joachim Ennen, citat de catre Biomedcentral.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Susține-ți frumusețea din interior!

De aceea, va recomandam sa folositi cu incredere crema de maini. Iata x produse pe care le puteti incerca.

1. Crema de maini cu uleiuri vegetale

Este o crema hidratanta, imbogatita cu uleiuri vegetale si ingrediente pretioase active cu efect antioxidant, hidratant (macese si vitamina E) si calmant (galbenele si sunatoare).

Crema de maini poate fi achizitionata din magazinul online www.bio-cosmetics.ro

2. Crema de maini cu Vanilie

Ideala pentru utilizarea zilnica, aceasta crema hranitoare, imbogatita cu uleiuri vegetale, ofera delicatete si suplete mainilor. Textura sa fondanta, non-grasa, se absoarbe rapid si ofera pielii un parfum agreabil.

Crema de maini poate fi achizitionata din magazinul online www.yves-rocher.ro

3. Crema maini cu ulei de argan si acid hialuronic

Crema cu utilizare de zi si noapte, ideala pentru maini si unghii. Actioneaza impotriva ridurilor datorita combinatiei dintre ulei de argan si acid hialuronic. Stimuleaza circulatia sangelui, datorita mixului de vitamine existent in continut. Ingredientele din unt de shea, ceara de albine, orez si ulei de avocado, protejeaza pielea de agentii externi, lasand-o moale si catifelata.

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Crema de maini poate fi achizitionata din magazinul online www.bio-cosmetics.ro.

4. BIOTURM KIT pentru ingrijire maini cu unt de shea si ulei de jojoba

Kit-ul promo include o crema pentru maini (50 ml) + o pereche de manusi din bumbac.

Crema naturala pentru maini Bioturm este un tratament eficient pentru ingrijirea mainilor, pe timpul noptii, creata pe baza de ingrediente organice deosebite precum untul de shea si uleiul de jojoba. Crema de maini reface nivelul hidrolipidic al pielii si aceasta devine catifelata si ferma.

Pantenolul din compozitia cremei reduce iritatiile pielii si o hidrateaza, uleiul vegetal de jojoba si untul de shea redau supletea si finetea pielii. Complexul activ lacto-Intensiv, din lapte, regenereaza si tonifica pielea.

Crema naturala pentru maini pe baza de unt de shea este recomandata atat pentru ingrijirea mainilor cat si pentru ingrijirea zonei uscate a calcaielor; este foarte eficienta si pentru ingrijirea pielii iritate si rosii a sugarilor si a copiilor.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Digestie ușoară după o masă copioasă

Manusile sunt din bumbac si pot fi spalate in masina de spalat.

Un produs recomandat si persoanelor alergice.

Kit-ul poate fi achizitionat din magazinul online www.bio-cosmetics.ro

5. Crema pentru maini cu nutritie intensa

Produs anti-rid, cu dubla eficacitate, netezeste ridurile de la nivelul mainilor si hraneste intens pielea.

Crema de maini poate fi achizitionata din magazinul online www.yves-rocher.ro.

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri