29 Martie 2013 publicat în Sanatate 2 share-uri

Potrivit studiilor, persoanele nefumatoare expuse fumului de tigara sunt expuse riscului aparitiei cancerului de plamani, bolilor cardiovasculare, astmului si alte afectiuni cronice.

In anii 60 companiile de tutun difuzau, regulat, spoturi publicitare cu persoane sarmante care fumau dupa cina. Era de altfel perioada in care se considera ca tigarile te fac mai sexy, ajuta la relaxare si imbunatatesc starea de spirit. Care este adevarul?

Tigarile il afecteaza numai pe cel ce fumeaza, nu si pe cei din jur!

Riscurile provocare de fumatul pasiv au fost intens studiate. Astfel, potrivit studiilor, persoanele nefumatoare expuse fumului de tigara sunt expuse riscului aparitiei cancerului de plamani, bolilor cardiovasculare, astmului si alte afectiuni cronice.

Se estimeaza ca fumatul pasiv ucide 49.000 nefumatori, in fiecare an. Aproximativ 46.000 decedeaza din cauza bolilor cardiovasculare, si circa 3.000 din cauza cancerului la plamani.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Copyright Piotr Marcinski - Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri