Cunoaste-ti pielea inainte de toate, ca sa afli cum stai cu sanatatea, ne invata medicina traditionala chinezeasca. De o importanta deosebita in estetica de ansamblu a corpului omenesc, culoarea pielii depinde de proportia pigmentilor care o alcatuiesc, adica de amestecul culorilor aflate in tesuturile superficiale ale ei.

Cunoaste-ti pielea inainte de toate, ca sa afli cum stai cu sanatatea, ne invata medicina traditionala chinezeasca. De o importanta deosebita in estetica de ansamblu a corpului omenesc, culoarea pielii depinde de proportia pigmentilor care o alcatuiesc, adica de amestecul culorilor aflate in tesuturile superficiale ale ei. Atunci insa cand in organism exista anumite boli, culoarea tegumentului este influentata nemijlocit de natura bolilor respective. Starea organismului, spun chinezii, se oglindeste in culoarea fetei. Aceasta poate oferi indicii de nepretuit legate de functionarea organelor, de starea sangelui, de starea energetica sau de potentialele afectiuni.

Tot ceea ce se intampla in interiorul organismului, se citeste la exterior si de aceea, inainte de a lua masuri pentru tratarea tenului, trebuie sa actionam mai intai in sensul vindecarii interne. Pornind de la nuantele pielii, specialistii in acupunctura chiar fac aprecieri in legatura cu energia si sangele prezente in organe, cu progresul sau regresul bolii. Motivul este unul simplu: circulatia sangelui se afla in stransa legatura cu circulatia sangelui, iar in momentul in care un organ nu functioneaza corespunzator, circulatia sangelui este afectata la randul sau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Principalii indicatori ai starii de sanatate a organismului ii constituie irisul ochilor si culoarea pielii din jurul acestora. Cercurile de culoare albastra de sub ochi pot fi cauzate de acumularea lichidului in tesuturi, ca si de stres sau de somnul insuficient, iar pungile si cercurile vinetii de sub ochi sunt provocate de tulburari ale aparatului sexual. De asemenea, pungile maro de sub ochi semnaleaza probleme cu ficatul, in timp ce acele cercuri intunecate din jurul ochilor pot indica anumite tulburari ale sistemului nervos.

La randul lor, si buzele vorbesc despre sanatatea orgasnimului. Buzele ce prezinta o nuanta de rosu foarte aprins semnaleaza hipertensiune sau existenta unor boli de natura respiratorie, buzele de nuanta albicioasa arata ca organismului ii lipseste oxigenul, iar buzele de culoare liliachiu inchis indica un nivel mult prea mare al colesterolului.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Pielea exagerat de rosie este cauzata de o hiperincalzire a organismului, de gripa sau de anumite boli ale inimii. Culoarea galbena a pielii semnaleaza anumite afectiuni ale splinei si ale stomacului, in timp ce paloarea fetei poate constitui un semnal al anemiei, al indispozitiei sau al socului. Daca in schimb, pielea capata o nuanta de verde, acest lucru arata anumite dereglari ale ficatului sau o hemostaza formata la unul dintre organe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri