1 Februarie 2013 publicat în Sanatate 31 share-uri

Iata cateva idei de bauturi interesante cu care sa te rasfeti in aceasta iarna!

Iarna este cel mai bun moment sa sorbim bauturi calde sau interesante. Unele dintre ele sunt chiar recomandate in sezonul rece deoarece mentin o temperatura constanta a organismului si protejeaza sistemul imunitar. Iata cateva idei de bauturi interesante cu care sa te rasfeti in aceasta iarna!

Ciocolata calda cu nuca de cocos

Image © Shutterstock - 72599878

Ciocolata neagra este extrem de sanatoasa pentru organism, avand proprietati miraculoase. Asadar, in sezonul de iarna, consuma ciocolata calda neagra cu nuca de cocos deoarece te va mentine in forma si iti va incalzi corpul. Cum o prepari? Intr-un castron pune lapte de nuca de cocos si sirop de ciocolata. Adauga zahar pudra si extract de vanilie. Nu uita de un varf de praf de sare. Amesteca bine, pune crema pe foc si las-o sa fiarba. Serveste cand este calda. Ciocolata calda este o bautura gustoasa, dar si extrem de sanatoasa!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Ceai verde cu musetel

Cu siguranta cunosti beneficiile ceaiului care este o bautura esentiala pentru mentinerea sanatatii pe timp de iarna. In sezonul rece, amestecul de ceai verde cu musetel intareste imunitatea si te ajuta sa te simti mai bine indiferent de temperatura de afara. Fiind bogat in antioxidanti, ceaiul detoxifiaza organismul. Asadar, o optiune sanatoasa de bautura in aceasta iarna este ceaiul verde cu musetel pentru ca previne raceala si gripa.

Limonada cu unt

Limonada cu unt este o bautura sanatoasa si perfecta pentru iarna deoarece este bogata in antioxidanti si extrem de nutritiva. Cum o prepari? In limonada adaugi coaja de portocala si zahar, iar apoi incalzesti lichidul. Lasi limonada sa se raceasca si, atunci cand o servesti, adaugi un varf de lingurita de unt in cana. Aceasta bautura nu este doar hranitoare, ci ajuta si la imbunatatirea sistemului imunitar al organismului.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri