9 Ianuarie 2013 publicat în Sanatate 29 share-uri

Expertul nostru va ajuta sa descoperiti rolul deosebit de important al masticatiei, precum si reactia organelor digestive la alimentatia consumata.

Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela si-a inceput cariera in fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal ONLINE www.mihaelamurgu.com

Mihaela Murgu-Fitness si Nutritie- Expert Garbo www.mihaelamurgu.com

ESTE BINE SA MESTECI

Oricat de simplu ar parea, digestia si absorbtia nutrientilor din alimente este un proces extrem de complex. De indata ce te gandesti la mancare, de cum o vezi, o mirosi si o gusti, tractul digestiv incepe sa pregateasca sucurile gastrice adecvate pentru a se ocupa de masa respectiva. Dar corpul nostru produce 10 litri de sucuri gastice in fiecare zi, asa ca de unde stie ce anume sa produca?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Daca mananci mai mult proteine decat carbohidrati sau daca iei o masa copioasa in loc de una frugala, cantitatea si tipul de sucuri gastrice necesare vor fi foarte diferite. Si cum stie corpul daca anumite alimente iti fac bine sau iti dauneaza? Aceste intrebari primesc un raspuns chiar inainte ca tu sa iei prima imbucatura.

Mai intai, ochii tai recunosc ce este comestibil si atragator. Totusi, nasul este si mai puternic. Mirosul implica literalmente inhalarea unor particule minuscule de mancare. Daca o mancare s-a stricat, este posibil sa nu arate neaparata urat, dar cu siguranta va mirosi urat. Iata de ce nici un animal nu mananca nimic inainte de a mirosi mai intai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri