Pentru ca sanii au fost dintotdeauna emisari ai frumusetii si senzualitatii feminine, cu toate ne dorim ca acestia sa fie fermi si plini de personalitate pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Pentru ca sanii au fost dintotdeauna emisari ai frumusetii si senzualitatii feminine, cu toate ne dorim ca acestia sa fie fermi si plini de personalitate pentru o perioada cat mai lunga de timp. Din dorinta de a le reda o forma cat mai frumoasa, multe dintre femeile de astazi nu se sfiesc sa apeleze la metodele moderne de marire a sanilor puse la dispozitie de medicina moderna.

Moft sau pur si simplu solutie de recastigare a increderii in sine, marirea sanilor reprezinta o operatie recomandata doar in cazul in care ai efectuat inainte o mamografie si ai efectuat anumite analize medicale recomandate de medic. Tot acesta este cel care iti va explica avantajele si dezavantajele tipului de interventie recomandata si iti va arata in ce fel preturile protezelor difera in functie de calitate. De asemenea, trebuie sa mai stii ca prin implantul mamar mareste sanii, dar nu ii corecteaza. Remodelarea acestora este o procedura chirurgicala diferita, separata de cea de marire, prin care se urmareste obtinerea unui bust mai ferm si mai tanar cu zece ani sau corectarea celor lasati. Cele doua proceduri pot fi insa combinate in cadrul aceleiasi interventii, daca medicul o recomanda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Proteza mamara (implantul)

In cazul operatiei de marire a sanilor, costul protezei mamare variaza in functie de calitate si de tip, medicii preferandu-le pe cele gonflabile cu ser care pot fi modificate ca marime in timpul interventiei. Doina Berechina, in ghidul sau de “Chirurgie estetica” ne explica procedura: “Implantul mamar se poate plasa sub glanda mamara sau sub muschii pectorali. Inciziile pot avea de la 2-3 centimetri pana la 5-6 centimentri, in functie de locul unde se fac si de dimensiunile protezelor. Interventia poate dura intre una si doua ora, iar dupa coasere se lasa uneori o drena.”

Care sunt urmarile interventiei?

Dupa un interval de 48 de ore de la interventie, din cauza extensiei, se vor resimti unele dureri la nivelul sanilor. Dupa cateva zile de la operatie, potentialele drene se indeparteaza, iar dupa ce au trecut trei saptamani se scot si firele. De asemenea, pentru cel putin o saptamana de la operatie se va dormi cu fata in sus. Doua luni de la interventie, pacienta va trebui sa poarte in permanenta un bandaj special pentru sustinerea sanilor sau o bustiera medicala. In perioada de recuperare, miscarile prea bruste, inotul, expunerea la soare, oscilatiile de greutate, fumatul si chiar contactul sexual, toate acestea trebuie evitate. La momentul actual, o noua procedura este folosita de medici. La interventie, in loc de foarfece este utilizata penseta, acet lucru reducand mult din perioada de recuperare.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri