15 Iulie 2008 publicat în Sanatate 7 share-uri

Va propunem 5 exercitii interesante care va vor tonifia musculatura din jurul taliei si totodata vor accelera arderea depozitelor adipoase de la acest nivel.

3. In aceeasi pozitie veti intinde picioarele. Nu va veti mai sprijini pe cot, ci veti duce bratul sub cap, astfel incat sa va intindeti pe partea laterala a corpului. Cu ambele picioare unite veti face ridicari la 45 de grade (sau cat de sus puteti), cate 20 pe fiecare parte. Cand ati ajuns la cea de-a 20-a ridicare mentineti picioarele ridicate si faceti forfecari, 10 sunt suficiente.

4.Va ridicati in picioare. Veti avea nevoie de o gantera de cateva kilograme pe care sa o tineti intr-o mana, acea mana ce urmeaza sa fie miscata. Cealalta mana o duceti in sold. Cu bazinul ramanand pe loc, va aplecati in lateral, ducand mana cu gantera deasupra capului. Efectuati 20 de astfel de exercitii.

5. Pe o saltea sau pe podea va asezati pe burta, ducand mainile pe langa corp. Trunchiul il mentineti pe loc si veti ridica doar picioarele, cat de sus puteti. Faceti 10 astfel de ridicari. Apoi rasuciti picioarele in lateral, atat cat puteti, in timpul ridicarii. Cate 5 ridicari cu rasucire pe ambele parti sunt suficiente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Caria dentară – ce este și cum se tratează

Va doresc succes, rabdare si ambitie sa ajungeti la rezultatele dorite.

Sursa: Healhy.ro

Cititi si alte articole pe Healhy.ro. Noi va recomandam:

Dieta pentru un corp suplu in costumul de baie

Scapa de celulita prin 6 exercitii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri