30 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 30 share-uri

Renuntarea la fumat din timp are un efect pozitiv, creste speranta de viata, iar functia pulmonara isi recapata valorile normale.

10% dintre romani sufera de boli cauzate de tutun. Dincolo de placere, viciu, nevoie, fumatul este o boala.

Tot mai putini fumatori reusesc sa renunte la tutun, chiar daca efectele acestuia sunt dintre cele mai grave: boli pulmonare, infectii respiratorii, imunitate scazuta, diferite forme de cancer.

Dincolo de carti care ofera sfaturi, plasturi, tigari electronice, tratamente medicamentoase sau terapii la psiholog, renuntarea la fumat presupune o munca individuala, o atitudine mentala corecta. Astfel, veti deveni mai sanatosi, mai liberi si mai bogati. Renuntarea la fumat din timp are un efect pozitiv, creste speranta de viata, iar functia pulmonara isi recapata valorile normale. Ce efecte are fumatul asupra sanatatii si care sunt cei mai importanti pasi ce trebuie respectati pentru a scapa de acest viciu, vom afla din cele ce urmeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri