28 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 13 share-uri

Fumatul afecteaza negativ creierul, prin degradarea memoriei, a capacitatii de a invata si judeca, arata cercetatori de la King's College din Londra.

Fumatul afecteaza negativ creierul, prin degradarea memoriei, a capacitatii de a invata si judeca, arata cercetatori de la King's College din Londra.

Un studiu desfasurat pe 8.800 de persoane care prezentau tensiune arteriala ridicata si erau supraponderale a aratat ca si aceste aspecte pareau a afecta creierul, dar in proportie mai mica. Oamenii de stiinta sunt de parere ca oamenii trebuie sa fie avertizati ca stilul de viata poate duce la degradarea atat a psihicului, cat si a corpului. Ei au studiat legaturile dintre probabilitatea unui infarct si a unui atac cerebral si starea creierului.

Au fost stranse date despre sanatatea si stilul de viata al unui grup de persoane de peste 50 de ani, care au fost supuse unor teste precum invatarea unui numar cat mai mare de cuvinte si nume de animale intr-un minut. Ele au fost testate din nou dupa patru si opt ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Vezi ce au aratat rezultatele pe REALITATEA.NET.

Foto homepage: Copyright Piotr Marcinski - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri