Prin aceasta cura de dezintoxicare, toxinele sunt eliminate din organism prin mai multe canale si anume: prin porii pielii, prin rinichi, prin plamani si prin intestine.
Pentru prepararea sucului de citrice sunt necesare patru grepfruit-uri mari sau sase de dimensiune mai mica, doua lamai mari (sau trei mai mici) si mai multe portocale astfel incat sa se obtina o cantitate de doi litri de suc proaspat. Ulterior, sucul se amesteca cu doi litri de apa. Amestecul obtinut se bea dupa jumatate de ora de la consumarea solutie de sare amara si apoi din jumatate in jumatate de ora pana cand lichidul este consumat. Persoana care tine aceasta cura de dezintoxicare nu trebuie sa manance nimic pe parcursul intregii zile.

Efectuarea clismei

De asemenea, seara, inainte de culcare, trebuie efectuata o clisma cu doi litri de apa in care se adauga putina zeama de lamaie sau ceai de musetel. Clisma nu este recomandata doar pentru tratarea diverselor afectiuni, ci si pentru prevenirea imbolnavirilor. Prin intermediul acesteia are loc o curatare a intestinului gros, eliminandu-se astfel toxinele.

Cura de detoxifiere trebuie efectuata intr-un interval de trei zile (consecutiv, fara pauze intre ele), urmand ca in cea de a patra zi sa fie consumate legume si fructe crude. “In final, in organism se vor elimina 12 litri de limfa toxica, ce va fi inlocuita cu aceeasi cantitate de lichid alcalin, menit sa accelereze restabilirea echilibrului bazic al oragnismului, adauga Iulia Dribnohod.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri