9 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 50 share-uri

Anotimpul conteaza! Iata 7 alimente pe care trebuie sa le consumam neaparat in aceasta toamna!

Este foarte important pentru sanatatea noastra sa ne facem un plan alimentar in functie de anotimp. Astfel, toamna, exista anumite alimente pe care trebuie neaparat sa le includem in dieta zilnica. Care sunt acestea? Citeste mai jos:

Mere

Image © Sxc.hu

Merele sunt bogate in fibre si nu trebuie sa lipseasca din dieta noastra de toamna. Ele imbunatatesc functionarea sistemului nostru digestiv si reduc sindromul colonului iritabil. Mai mult, sunt excelente pentru detoxifiere! Merele proaspete consumate in perioada lunii noiembrie ne intaresc sistemul imunitar si ne ajuta sa ne mentinem la greutatea dorita.

Dovleac

Si dovleacul este un aliment extrem de recomandat toamna. El este bogat in potasiu, beta-caroten si vitamina A, protejandu-ne organismul de numeroase probleme de sanatate. In loc sa-l transformam in lampa de Halloween pe 31 octombrie, putem consuma dovleac in noiembrie sub orice forma - mancarica, in salata, placinta etc.

Broccoli

Toamna, broccoli este mai dulce decat in restul anotimpurilor. Putem adauga broccoli in dieta noastra sub forma de salata sau mancare pentru ca este bogat in fibre, fiind benefic pentru procesul de digestie. La fel, broccoli ne ajuta sa ne mentinem numarul de kilograme.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri