24 Octombrie 2012 publicat în Sanatate 358 share-uri

Orzul verde contine de peste 250 ori mai multa vitamina A decat salata verde, de peste 25 ori mai mult potasiu decat bananele, de peste 11 ori mai mult calciu decat laptele, de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele.

Orzul verde - Modul de administrare

Pulberea de orz verde:

O doza se obtine amestecand 1 lingurita (2 grame) de pulbere de orz verde cu 60-75 ml apa sau suc de fructe. Este bine sa folosim o apa de calitate cat mai buna (de preferat apa plata sau apa de izvor dar nu apa minerala carbogazoasa sau ceai). Pentru a pastra integral proprietatile terapeutice ale pulberii din orz verde, nu se va pune in contact cu bauturi fierbinti.

  • In cazul persoanelor care doresc sa isi mentina tonusul si sanatatea la un nivel foarte bun, a celor ce urmaresc amplificarea vitalitatii, a potentei, a capacitatii de concentrare si focalizare mentala se recomanda administrarea dozei precizate de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de a manca, pe stomacul gol.
  • In cazul persoanelor care se confrunta cu afectiuni ce necesita tratamentul cu pulbere de orz verde se va administra cate o doza de 3 ori pe zi (dimineata, la pranz si seara) cu 30 de minute inainte de masa, pe stomacul gol.

Sucul de orz verde:

Se administreaza numai pe stomacul gol, doza zilnica fiind de 50 ml de suc proaspat extras. Sucul se consuma in amestec cu 150 ml de apa sau suc de fructe si nu se mananca nimic timp de 30 de minute dupa administrare. Momentul favorabil pentru administrarea sucului este dimineata, dupa trezire. Sucul se va bea lent, cu inghitituri mici, fara graba.

Mihaela Murgu

Expert Garbo in Fitness si Nutritie

www.homeaerobic.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.

Foto homepage si interior pagina 2: Sxc.hu

Foto interior pagina 3: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri