12 Octombrie 2012 publicat în Sanatate 50 share-uri

Expertul Garbo in Nutritie si Fitness ne aduce informatii foarte pretioase despre cum putem preveni una din cele mai temute boli ale secolului: CANCERUL.
Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela a inceput cariera de fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal - www.homeaerobic.com.

Mihaela Murgu - Fitness si Nutritie - Expert Garbo

www.homeaerobic.com

15 SFATURI SI 8 ALIMENTE CARE PREVIN CANCERUL

Cu siguranta in prezent cancerul este una dintre cele mai inspaimantatoare boli. Exista oare o legatura directa intre cancer si alimentatia zilnica? Posibil.

Chiar daca cercetarile continua, nu exista niciun dubiu: STILUL DE VIATA SANATOS SI ALIMENTATIA ECHILIBRATA JOACA UN ROL MAJOR IN PREVENTIA SI EVOLUTIA CANCERULUI.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill

1. Consumati multe legume si fructe, de preferat proaspete, de sezon si pastrate cat mai putin timp in frigider/camara pentru a preveni pierderile de vitamine si fitonutrienti

2. Alegeti varianta integrala/completa in cazul fainii, orezului, pastelor fainoase.

3. Cresteti aportul de fibre consumand legume proaspete, fructe cu tot cu coaja sau adaugand tarate si cereale integrale in lapte/iaurtul de la micul dejun.

4. Reduceti consumul de grasimi animale saturate si introduceti in alimentatie pestele gras (somon, ton, macrou, sardine) de minim 2 ori/saptamana.

5. Folositi uleiul vegetal de floarea soarelui sau masline neprelucrat termic (crud), eliminati mezelurile si branzeturile concentrate; pe post de gustare apelati la un pumn de alune sau de fistic in loc de ciocolata.

6. Folositi doar produse lactate degresate sau semidegresate, in loc de unt clasic alegeti untul cu 40% grasime si smantana cu 12% grasime.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

7. Inlocuiti o parte din proteinele de origine animala (carne, oua , branza) cu variante vegetale (fasole, linte, mazare, soia, ciuperci) si incercati ca macar o zi pe saptamana sa aveti o alimentatie vegetariana (post).

8. Cresteti aportul de seleniu (mineral cu rol puternic anticancerigen) consumand frecvent nuci, fructe de mare, peste, tarate, germeni de grau, orez brun.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri