27 Septembrie 2012 publicat în Sanatate 90 share-uri

Expertul Garbo in Nutritie si Fitness ne informeaza cu privire metoda naturala de a ne intari imunitatea: alegerea alimentelor sanatoase.

Infectiile, cancerul si restul afectiunilor apar atunci cand imunitatea este scazuta, fie din cauza prezentei unor microorganisme, fie ca urmare a procesului de imbatranire sau malnutritiei. Un organism cu carente nutritionale importante va necesita un timp de vindecare mai lung dupa o eventuala boala, asa cum un aport alimentar adecvat poate scurta durata unei afectiuni prin simplul fapt ca pune la dispozitia sistemului imunitar materia prima de care este nevoie in lupta cu infectiile.

Alimentatia zilnica poate influenta profund capacitatea de aparare impotriva bolilor, iar eliminarea fumatului, alcoolului si reducerea stresului contribuie major la mentinerea unui sistem imunitar performant. Un stil de viata sanatos, care sa contina pe langa o dieta diversificata, un program regulat de activitate fizica si un ritm echilibrat socio-profesional, sunt factori care permit organismului sa functioneze in parametri optimi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

MIHAELA MURGU AEROBIC ONLINE

www.homeaerobic.com

Foto homepage si interior pagina 2: Shutterstock.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri