27 Septembrie 2012 publicat în Sanatate 90 share-uri

Expertul Garbo in Nutritie si Fitness ne informeaza cu privire metoda naturala de a ne intari imunitatea: alegerea alimentelor sanatoase.
Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela a inceput cariera de fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal - www.homeaerobic.com.

Mihaela Murgu - Fitness si Nutritie - Expert Garbo

www.homeaerobic.com

10 ALIMENTE CARE CRESC IMUNITATEA

1) CARNEA ROSIE este o sursa bogata de proteine si minerale (fier, zinc, crom, seleniu) de care sistemul imunitar are nevoie pentru a functiona eficient; ajuta atat la vindecarea rapida a bolilor, cat si la refacerea organismului in perioada de convalescenta.

2) OUL este o sursa de proteine de cea mai inalta calitate ( cu toti cei 8 aminoacizi esentiali), vitamine antioxidante (A si D) si minerale (fier, seleniu, zinc). In cazul unei infectii, pierderile proteice accelerate pot fi compensate rapid daca dieta alimentara contine oua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

3) ARDEIUL GRAS indiferent de culoare si morcovii contin cantitati mari de betacaroten, fitonutrient cu proprietati antioxidante care protejeaza celulele impotriva modificarilor nocive produse de radicalii liberi. Provitamina A stimuleaza productia de anticorpi si mentine integritatea pielii si mucoaselor.

4) KIWI este fructul cel mai bogat in vitamina C, cu efect antioxidant si de crestere a rezistentei la boli.

5) IAURTUL si produsele lactate acide cu fermentii vii cresc intensitatea raspunsului imun la o serie de bacterii si virusi.

6) PESTELE GRAS (somon, ton, sardine) este bogat in acizi grasi esentiali omega-3 cu rol antiinflamator; acestia reduc inflamatia acuta si stimuleaza procesele imunitare necesare apararii organismului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri