13 Septembrie 2012 publicat în Sanatate 11 share-uri

Expertul nostru medic primar si doctor in stiinte medicale in domeniul esteticii ne dezvaluie cateva secrete din abilitatile artistice pe care trebuie sa le detina un medic estetician. Sfaturile si optica expertului nostru va ajuta sa intelegeti mai bine o ramura medicala complexa si cum sa abordati o situatie cu medicul chirurg estetician.

Dr. Ovidiu Grecu medic primar si doctor in stiinte medicale, are 15 ani experienta in domeniul esteticii si din 1997 practica chirurgie plastica responsabila la clinica Medsport din str.Maior Coravu nr.36-38 Complexul National Lia Manoliu, Bazin Bac. Dr. Grecu este recunoscut in lumea medicala pentru meticulozitate si grija fata de pacientii sai inainte si dupa operatie.In fiecare an participa la congrese in domeniul esteticii pentru a-si actualiza cunostintele dobandite in cursul anilor si pentru a fi la curent cu noutatile din frumoasa lume a chirurgiei estetice.
Dr. Grecu promoveaza conceptul de chirurgie plastica responsabila prin care pacienta este informata de riscurile si limitele chirurgiei plastice. "O pacienta corect informata este o pacienta increzatoare si realista, in consecinta puternica" spune dr. Ovidiu Grecu in cadrul consultatiei.Responsabilitatea si seriozitatea cu care trateaza fiecare caz pentru a obtine cel mai bun rezultat, l-au pozitionat intre chirurgii de seama ai Romaniei.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Dr.Ovidiu Grecu - Expert Garbo

Clinica: Medsport
Web https://www.drgrecu.ro
https://www.operatii-estetice.ro

Motto: "Incredera in sine, atu-ul frumusetii noastre"

Arta chirurgiei plastice

O interventie bine facuta aproape ca nici nu trebuie sa se vada, trebuie sa fie eleganta si nu vulgara!

Acest articol este dedicat minunatei "arte" a chirurgiei plastice. Eu numesc aceasta o arta, deoarece chirurgul plastic este, in unele moduri, la fel ca un sculptor de lut sau piatra. Ca un artist care creeaza o opera de arta, un chirurg plastic isi foloseste aptitudinile sale, pentru a contura si modela corpul in moduri specifice de a crea frumusetea, sa functioneze mai bine, si are menirea sa sporeasca respectul de sine al pacientului.

Probabil nu exista nici o alta disciplina in medicina in care arta joaca un astfel de rol ca in chirurgia plastica. Un puternic simt al esteticii, un ochi pentru frumusete si o intelegere profunda a anatomiei umane, impreuna cu o buna judecata, dexteritate si creativitatea sunt ceea ce ridica un chirurg plastician de la rangul de bun tehnician in lumea unica a unui artist.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Totusi, un chirurg plastic care se ocupa de tesuturi si de sange este mult mai limitat in creatiile sale estetice decat un artist care se ocupa cu vopsele si argila. Foarte important este materialul cu care se lucreaza prin material sa nu intelegem numai caracteristicile anatomice ale pacientei sau pacientului ci si persoana, omul in sine, asteptarile lui de la viata, de la interventia estetica, profesia lui, mediul social si cultural din care provine, modele la care se raporteaza. Unele tesuturi sunt dure si greu de prelucrat altele sunt moi si elastice si permit chirurgului sa creeze forme naturale. Prin urmare, pentru a obtine un rezultat bun nu trebuie sa tindem dupa perfectiune in detrimentul adevarurilor chirurgicale, ci sa creem un aspect mai placut in asteptari realiste. Si, desi standardele de frumusete variaza de la o societate la alta sau de la o generatie la alta in cadrul aceleiasi comunitati, tot acolo este un sens universal pentru estetica, care este impartasit de majoritatea oamenilor.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri