16 August 2012 publicat în Sanatate 35 share-uri

Doua dintre cele mai iubite bauturi rivalizeaza constant atunci cand vine vorba de beneficiile aduse sanatatii. Sa alegem sa consumam cafea ori ceai?

Cafea vs. Ceai: ajutor pentru sanatate

Indigestie: Expertii au descoperit ca boabele de cafea prajite contin o substanta ce inhiba producerea acizilor din stomac, ajutand la vindecarea indigestiei.

Inima: Un studiu olandez a relevant faptul ca doua cesti de cafea pe zi scade cu 20% riscul bolilor de inima.

Diabet: Studiile efectuate de UCLA au demonstrat ca un consum regulat de cafea reduce sansele de a face diabet de tipul II cu 56 de procente.

Cancer de piele: Potrivit unui studiu, cafeaua ne protejeaza impotriva cancerului de piele, absorbind razele nocive si ajutand la procesul de regenerare a celulelor.

Image © Shutterstock - 2755179

Cancer: Extractul de ceai este un bun antioxidant si contine cea mai mare concentratie de polifenoli ce neutralizeaza radicalii liberi, raspunzatori pentru imbolnavirea celulelor de cancer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Insulina: Potrivit unui studiu din anul 2002, consumul de ceai negru sau verde imbunatateste producerea de insulina in organismul nostru.

Cura de slabire: Consumul zilnic de ceai verde nu ajuta doar la pierderea in greutate, ci si in reducerea tensiunii arteriale si a colesterolului “rau”.

Gingivita: Potrivit unor studii recente efectuate in Japonia, doua cesti de ceai verde consumate in fiecare zi previn gingivita, dar si caderea dintilor.

Cafea versus Ceai: frumusete

Celulita: Se pare ca renumita cafea este un remediu bun impotriva celui mai mare dusman al oricarei femei, celulita. Aplicat pe zonele afectate, zatul de cafea imbunatateste microcirculatia si reduce aspectul de coaja de portocala.

Piele: Se stie despre ceai (mai ales despre cel verde) ca este un puternic antioxidant si are efect anti-inflamator. De aceea, el este un component des intalnit in cremele anti rid si in serumurile ce ne protejeaza impotriva razelor ultraviolete.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Împreună în arte și simțiri Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cearcane: Compresele cu ceai reduc cearcanele.

Image © Shutterstock - 8900407


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri