12 Iulie 2012 publicat în Sanatate 26 share-uri

Iulia Preda ne recomanda un cocktail racoritor, energizat si care nu ia mai mult de cateva minute pentru a fi pregatit.

Cunoscuta farmacista Iulia Preda, prezentatoare a emisiunii Noi sa fim sanatosi! de la Giga tv, ne propune un cocktail natural energizant care ajuta ca organismul sa se revigoreze si sa fie vitaminizat.

“Pentru ca trecem prin niste zile de foc, organismul este predispus la pierderea mineralelor si a vitaminelor prin deshidratarea cauzata de transpiratia abundenta. Pentru a veni in ajutorul organismului va recomand un cocktail care va oferi o portie de energie si care este la indemana oricui pentru a –l face. Este racoritor si nu ia mai mult de cateva minute pentru a fi pregatit.

Cocktail energizant

Ingrediente:

600g miez de pepene galben, 200g miez de pepene rosu,4 linguri zahar pudra sau 2 linguri de miere de albine, 200 ml zeama de lamaie, 100 ml suc de portocale, 500 ml apa minerala

Preparare:

Punem intr-un vas 100 g pepene galben taiat cubulete mici, 200 g pepene rosu taiat la fel si dam la frigider.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Amestecam restul de miez de pepene galben cu zaharul pudra sau mierea si cu vinul alb. Peste acest piure adaugam zeama de lamaie si sucul de portocale si omogenizam totul prin amestecare.
La final adaugam si apa minerala si dam la rece.

Servim cocktailul intr-un bol in care am pus cuburile de pepene galben si rosu date initial la rece, peste care turnam piureul .Pentru o nota de originalitate putem servi cocktailul si intr-o jumatate de pepene galben curatat de miez. Decoram folosind cuburi de gheata.

Smoothie cu pepene galben, verde si lamaie

Aceasta reteta de smoothie este recomandata vara pentru ca are un continut mare de apa, hidrateaza organismul, calmeaza stomacul si curata rinichii. Cel mai bine, pentru a beneficia si de pulpa pepenelui, va recomandam sa adaugati bucatele de pepene in blender, sa adaugati sucul de lamaie si sa mixati pana cand obtineti sucul. Este foarte bine sa fie consumat imediat dupa ce a fost facut pentru a nu-si pierde proprietatile.

Suc de mango si cocos

Acest suc exotic accelereaza metabolismul si ajuta in procesul de arde a grasimilor, combate aciditatea gastrica, previne constipatia si stimuleaza apetitul sexual.

Mmmm, numai numele ma duce cu gandul la o bautura extrem de delicioasa! Se iau 2 canite de mango taiat in bucati mici, se pun in blender, se adauga zeama de la o lamaie, se adauga 2 cani de suc de cocos neindulcit si putin piper. Se consuma imediat ce este facut pentru a nu-si pierde proprietatile.”, ne-a dezvaluit frumoasa blonda.

Foto homepage si interior: Shutterstock.com

Garbo iti recomanda si articolele:

Secretele suplimentelor alimentare. Recomandari by Iulia Preda

Ce ar trebui sa stii despre frumusetea de zi cu zi - Interviu cu Iulia Preda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri