10 Iulie 2012 publicat în Sanatate 66 share-uri

Dieta Rina este o dieta usor de urmat de catre orice femeie, cu rezultate vizibile, dar si blanda cu organismul nostru. Bogata in vitamine si fibre, cu siguranta ne va asigura o alimentatie echilibrata si ne va ajuta sa obtinem un corp de invidiat!

Dieta Rina sau Dieta de 90 de zile este una dintre cele mai eficiente diete aparute in ultimul timp si se bazeaza pe un regim disociat, fiind extrem de simplu de urmat, dar si blanda cu stomacul nostru.

Image © Shutterstock - 2755179

Aceasta dieta a fost dezvoltata de Brenda Hrobat si Mojca Poljansek si se spune despre ea ca nu reprezinta un risc pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate, fiind recomandata de numerosi specialisti in nutritie.

Dieta de 90 de zile garanteaza o pierdere de 15 – 20 de kilograme, dar si o reducere a tensiunii arteriale. Mai mult, dieta Rina schimba metabolismul organismului, asigurandu-ne ca nu vom pune la loc ceea ce ne-am chinuit cu atat de multa sarguinta sa dam jos.

La baza dietei Rina sta regimul disociat, lucru ce inseamna ca stomacul nostru va primi in fiecare zi doar un tip de aliment pe care il va digera cu usurinta. Esential este sa pastram ordinea zilelor. Dieta incepe cu ziua proteinelor, urmata de ziua amidonului, a carbohidratilor si a fructelor. Aceasta ordine se va repeta timp de 90 de zile, insa, o data pe luna, dupa ziua fructelor si inainte de ziua proteinelor, vom bea doar apa si alte lichide (cafea si ceai, neindulcite).

In timpul dietei Rina nu ne vom infometa, nu ne vom simti slabite si nu ne vom afecta sanatatea organismului. Dieta Rina este un stil de viata, nu un regim (dupa terminarea perioadei de 90 de zile putem manca tot ceea ce dorim, insa este nevoie ca la micul dejun sa consumam intotdeauna fructe)!

Image © Shutterstock - 7376083


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri