7 Iunie 2012 publicat în Sanatate 21 share-uri

Dr. Adina Dobritoiu, Expert Garbo, ne ofera informatii pretioase despre modul in care putem preveni si trata ridurile.

7 Tratamente impotriva ridurilor

Peelingul chimic

Peelingul chimic- reprezentat de aplicarea unor substante cu ph acid, ce va determina exfolierea straturilor superficiale ale pielii. Pot fi superficiale, medii, profunde in functie de profunzime.

Peelingul prin laser terapie

Peelingul prin laser terapie -este o metoda prin care cu ajutorul luminii laser se indeparteaza un strat din grosimea pielii, fiind stimulate procedsele reparatorii.

Foto @ dreamstime_m_13482634

Microdermabraziune

Microdermabraziune- reprezinta indepartarea mecanica a straturilor superficiale ale pielii, realizand o curatare profunda.

Reintinerire prin IPL

Reintinerire prin IPL- stimuleaza crestrerea colagenului, reduce ridurile fine si ajuta la dobandirea unui tegument tonic cu aspect intinerit.

Mezoterapie

Mezoterapie- se injecteaza un cocktail de vitamine si substante cu efect tonifiant cu ajutorul unui ac foarte subtire la nivelul dermului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Toxina botulinica - tratamentele cu botox

Toxina botulinica- este un produs care determina relaxarea musculaturii faciale pentru o perioada de 4-6 luni.

Fillere dermice

Fillere dermice – sunt substante macromoleculare – de obicei acid hialuronic, capabile sa coresteze o depresiune a pielii ( riduri, santuri)

Tratamentele trebuie individualizate fiecarui pacient pentru a obtine un rezultat optim, putand fi combinate diverse proceduri.

Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste sa fie mai frumoasa, sa para mai tanara Clinica Myderm va ofera discounturi semnificative pentru atratamentele anti-age.

Dr. Specialist Dermato-venerologie Adina Dobritoiu
Expert Garbo.ro
www.myderm.ro

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri