7 Iunie 2012 publicat în Sanatate 21 share-uri

Dr. Adina Dobritoiu, Expert Garbo, ne ofera informatii pretioase despre modul in care putem preveni si trata ridurile.

Dr. Specialist Dermato-venerologie Adina Dobritoiu
Expert Garbo.ro
www.myderm.ro

Medic Specialist Dermato-Venerologie, Dr. Adina Dobritoiu este doctorand al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” cu arii de interes precum dermato-cosmetica, patologia dermatologica a copilului, alopecia. De asemenea Dr. Adina Dobritoiu a participat la numeroase cursuri si congrese de specialitate, avand peste 30 de lucrari publicate in domeniul in care activeaza.

Cum tratam ridurile?

Imbatranim… si aceasta este realitatea pe care trebuie sa o aceptam.

Pielea imbatraneste si ea alaturi de intreg organisumul, iar principalele semne ale imbatranirii, de care ne temem cu totii sunt ridurile. Alaturi de ele apar petele brune sau retele rosiatice. Tenul devine lipsit de stralucire, isi pierde tonusul si elesticitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Exista mai multe teorii referitoare la cauzele imbatranirii. Ceea ce este insa important de stiut este insa ca pe langa procesul ireversibil de imbatranire determinat genetic, exista si factori externi care influenteaza imbatranirea pielii: soarele in exces, fumatul , alimentatia nesanatoasa ( dulcuri in exces, alcoolul), lipsa miscarii, poluarea.

Chiar si gravitatia are rol in inducerea acestora.

Foto @ shutterstock_59837359

Ridurile sunt de doua feluri statice determinate de pierderea elasticitatii prin trecerea anilor sau dinamice numite si riduri de expresie, determinate de contratia muschilor faciali.
Preveniniti aparitia ridurilor:

Faceti sport, alimentati-va sanatos, hidratati-va corespunzator (mai mult de 2 litri pe zi), folositi crème de protective solara si ridurile vor apare cu intarziere…

Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri