29 Mai 2012 publicat în Sanatate 40 share-uri

Expertul Garbo Dr. Cristina Damacus ne ofera informatii pediatrice pretioase pentru orice mamica privind alergenii comuni care pot afecta copiii.

Animalele de companie pot produce alergii la copii

Animalele de casa cu blana pot produce probleme copiilor, atat prin parul pe care il lasa cat, mai ales, datorita salivei pe care o imprastie, pe propria blana si in casa.

Foto @ Shutterstock - 9204946

Cea mai periculoasa, in acest sens, este pisica, care obisnuieste sa-si linga blana frecvent, eliminand in aer permanent particule de saliva care pot irita mucoasa respiratorie a copilului si declansa reactia alergica.

Daca indepartarea animalului nu este o optiune, trebuie limitat contactul apropiat cu acesta, in special in cazul sugarului.

Cu cat copilul este mai mic, cu atat el este mai sensibil la actiunea alergenilor domestici, de aceea se impune o atentie sporita in prezenta bebelusilor

Eliminarea acestor musafiri nedoriti din casa este binevenita daca aveti copii de orice varsta, chiar daca acestia sunt sanatosi pe moment. In timp, expunerea repetata la acesti alergeni respiratori poate cauza probleme chiar si persoanelor sanatoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Dr. Cristina Damacus - Expert Garbo in Pediatrie
Pediatrul de buzunar

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri