Multe persoane sunt interesate de o metoda eficienta pentru eliminarea kilogramelor in plus, dar v-ati gandit ca aceste diete prin care reduceti masa adipoasa reduc totodata si masa musculara?
Are efecte nocive aceasta dieta?

Orice dieta ar trebui tinuta pe o perioada scurta de timp alternand cu perioade de regim variat si sanatos. Cum insa activitatile zilnice ne determina sa avem un regim de viata haotic mereu vor aparea si acele kilograme in plus. Ca orice regim, si dieta keto are riscurile sale, mai ales daca este urmata pe termen foarte lung de timp. Pentru a evita efectele nocive ale acestei diete (tulburari de vedere, scaderea densitatii oaselor prin lispa de calciu) este bine sa asociati regimului un supliment de minerale si vitamine care oricum nu va influenta rezultatele pozitive ale acestei diete.

Este indicat ca inatinte de a incepe orice dieta sa consultati un medic nutritionist care va va individualiza regimul pe care doriti sa il urmati sau va va indica un altul in cazul in care acesta nu vi se potriveste.

Un articol de Iulia D.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole despre sanatate si diete pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:
7 pasi in dieta vietii
Tratamente naturiste pentru hemoroizi
Cele mai frecvente greseli in alimentatie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri