O retete deliciaosa de tocanita de legume cu carne

Ieri am facut o inventie in bucataria mea care sper sa va starneasca interesul si sa o luati in considerare in meniul dvs.. Este o tocanita cu carne de porc, cartofi, ciuperci champignion, ceapa, gogosar rosu, morcov, condimente.
Cum am procedat eu: Am taiat ceapa julienne si am pus-o intr-o cratita la calit cu putin ulei, peste care am adaugat carnea de porc taiata cubulete, am adaugat si un pahar de vin alb sec peste. Apoi am condimentat cu sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei si cateva frunze de salvie, apoi am pus capacul si am lasat sa se inabuseasca putin, sa patrunda aromele.


Dupa cateva minute (cam 5) am adaugat cartofii, taiati tot cubulete (bite-size) si morcovul. Iar dupa vreo 8-10 minute am pus si cateva ciuperci champignion tocate si un gogosar rosu, la fel, taiat fasiute.
Am mai adaugat cam jumatate de pahar de apa si am lasat la foc mic cu capacul pus cam 20 de minute sa bolboroseasca. Dupa acest timp, pentru ca sosul sa capete un gust aparte si sa se ingroase putin, am adaugat o bucata de branza gorgonzola si una de camembert, amandoua fiind cremoase s-au topit destul de usor.
A iesit foarte gustoasa, sper sa va fi convins... :)

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri