Ingrediente:
- 400g branza dulce
- 250g smantana
- 150g somon afumat
- 1 plic gelatina
- 1 paine neagra feliata
- 1 legatura marar
- sare, piper.
Amestecam branza dulce cu smantana si amestecam cat putem noi de bine ca acest amestec sa devina omogen. Adaugam mararul tocat marunt, somonul taiat si el marunt si condimentam cu sare si piper.
Intre timp, asezam feliile de paine intr-o tava (ca sa se scoata aperitivul mai usor, puteti folosi folie) si lasam asa pana cand compozitia aperitivului este gata. Amestecam gelatina cu putina apa si o lasam sa se umfle, apoi o topim pe baie de aburi si o amestecam in compozitia de branza. Amestecam foarte bine, apoi turnam in tava, peste feliile de paine. Dam la frigider cateva ore inainte de a fi servit. Taiem cubulete, le ornam cu marar si gata un aperitiv delicios!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe meosiris.blogspot.com
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor