Iata 10 retete delicioase traditionale si moderne cu care va veti impresiona in mod sigur musafirii intr-o zi atat de speciala precum este cea de Pasti: Angemacht de miel, Costite de miel in cruste de verdeata, Cotlete de miel cu anghinare si mozzarella, Drob de miel, Pulpa de miel la cuptor, Ciorbita de miel cu fasole verde, Oua umplute cu piept de pui, Pasca cu branza de vacuta, Prajitura cu ricota si foaie de cacao, Prajiturele cu scortisoara. Suna minunat?... Bucatele arata si au un gust la fel de minunat.

Sarbatoarea Pastelui ne bate la usa si ne roaga sa ne pregatim cum se cuvine. La o asa zi speciala bucatele trebuie sa fie pe masura. Pentru ca in jurul mesei imbelsugate de Pasti se strang toti cei dragi noua si ne dorim ca totul sa fie perfect, trebuie sa ne hotaram din timp asupra meniului. Va propunem de aceea 10 retete delicioase traditionale si moderne cu care sigur nu veti da gres: Angemacht de miel, Costite de miel in cruste de verdeata, Cotlete de miel cu anghinare si mozzarella, Drob de miel, Pulpa de miel la cuptor, Ciorbita de miel cu fasole verde, Oua umplute cu piept de pui, Pasca cu branza de vacuta, Prajitura cu ricota si foaie de cacao, Prajiturele cu scortisoara. Suna minunat?... Bucatele arata si au un gust la fel de minunat.

Angemacht de miel

Timp de preparare: 60 - min; Dificultate: medie

Ingrediente:

* 1Kg. carne de miel (pui)
* 100 gr. faina
* 100 gr. unt
* 100 gr. ceapa
* 1 morcov


* 1/2 de telina
* 6-8 felii de lamaie
* sare
* piper
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Mod de preparare:

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ). Dupa ce carnea s-a prajit putin ,se scoate in alt vas unde se mai inabusa cu putina apa, acoperita cu capac. In grasimea ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina, toate taiate in felii subtiri si dupa ce s-au prajit putin se adauga faina si se mai prajesc 5-6 minute, dupa care se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba cateva minute. Sosul se strecoara peste carne ( legumele se pot pasa), se potriveste de sare, piper si se adauga feliile subtiri de lamaie. Se mai da totul intr-un clocot. Se serveste fierbinte ( eventual cu garnitura de cartofi natur ).

O reteta propusa de: Atanasov Raul (raul1999ro)

Costite de miel in cruste de verdeata

Timp de preparare: 110 - min; Dificultate: medie

Ingrediente:

* 800g. cartofi,
* 600g. fasole verde, (din conserva)
* 150g. rosii coctail,
* 50g.slanina afumata,
* 40g.unt,
* 2 cepe rosii,
* 2 catei de usturoi,
* 1 manunchi de patrunjel verde,
* 1-2 ramurele de rozmarin,
* 2-4 ramurele de cimbrisor,
* 2 felii de paine prajita,
* 1kg. costite de miel cu oase lungi, 3-5 linguri ulei,
* 1 lingura pasta de rosii,

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri