Dificultate: medie
Timp de preparare: aprox 60 minute
INGREDIENTE NECESARE PENTRU NEGRESA CU CAISE:
- 250 ml lapte
- 250 gr unt
- 300 gr zahar
- 3 linguri cacao
- 3 oua
- 400 gr faina
MOD DE PREPARARE NEGRESA CU CAISE:
Laptele, zaharul, untul si cacao le punem pe foc pana se topeste untul si obtinem un lichid omogen. Lasam sa se raceasca. Adaugam faina, incorporam, apoi adaugam galbenusurile. Albusurile le batem spuma tare si le adaugam la compozitie.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra caisele desfacute in doua, cu partea unde a fost samburele in jos. Dam la cuptor pana se rumeneste usor. Aluatul trebuie sa aiba consistenta umeda, daca il lasati mai mult decat trebuie va deveni uscat si innecacios.
Lasati sa se raceasca apoi taiati negresa in cuburi. Decorati cu frunzulite de menta.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.caietulcuretete.com/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie