Cel mai bun sandvis pe care l-am mancat este cel pe care l-am preparat la intamplare, evident. I se intampla fiecaruia, atunci cand ii este foame, deschide usa frigiderului si ideile apar. Pur si simplu apar.

Sandvisul acesta s-a intamplat intr-o sambata, pe la pranz, cand nu aveam prea mult chef de gatit, insa stomacul isi dorea ceva rafinat. Am un stomac pretentios! Am mers in bucatarie, deschis usa de la frigider si asta a fost. Magie! Ingredientele parca strigau la mine: eu, eu, eu!

Mi-au facut cu ochiul, asa: 2 felii de branza halloumi, o jumatate de dovlecel, 2 rosii, sos pesto, unt si 2 chifle. Am incins grillul pe argaz. Intre timp, am uns chiflele cu unt, dar pe dinafara. Partea de dinauntru, a fost unsa cu pesto. Cand s-a incins grillul, am pus feliile de branza, cateva minute, si jumatatea de dovlecel taiata felii, de-a lungul. Am asteptat sa se rumeneasca cele 2, branza si dovlecelul. Dupa care, locul lor a fost preluat de chifle. Le-am incalzit un pic. Am asezat pe fiecare chifla cate o felie de branza halloumi, felii de dovlecel si felii de rosie si le-am lasat sa se rumeasca un pic pe grill. Dupa 2-3 minute, aveam cel mai bun sandvis din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Dupa mine, il declar sandvisul anului! Aveti o reteta mai buna?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri