Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru rosii si dovlecei pane:
- rosii
- dovlecei
- oua
- sare
- piper
- nucsoara
- faina
- pesmet
- ulei
Mod de preparare rosii si dovlecei pane:
Cantitatile sunt in functie de numarul de persoane si cat vreti sa preparati.
Se curata dovleceii si se taie de 1 cm grosime, se dau cu sare si se lasa 15 min. Rosiile le spalam si apoi le taiem rondele tot de 1cm grosime pe care le dam cu sare pe ambele parti si le lasam 15 min.
Dupa acest timp in care dovlecii au lasat zeama, ii spalam sub un jet de apa si apoi ii punem la scurs. Rosiile le lasam asa. Batem ouale cu sare piper si nucsoara macinata dupa gust.
Dam feliile de dovlecei prin faina, ou batut, pesmet si apoi prajim in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Acelasi lucru il facem si cu rosiile.
Sunt buni atat calzi cat si reci.....Noi am servit cu sos de usturoi.
Pofta Buna!
O reteta propusa de blogul bucatarie-usoara.blogspot.com/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor