8 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare 2 share-uri

Dupa cum ne-au invatat bunicii, primavara este anotimpul reinoirii, al renasterii. Pe langa natura care se trezeste la viata si organismul nostru trece prin diverse schimbari datorita alimentatiei din timpul iernii, scazuta in vitamine si minerale. Natura ne este prietena in aceasta perioada si ne ofera toate bunatatille numai bune de introdus in dieta detoxifere pentru primavara: leurda, spanac, stevie, loboda, ceapa verde, ridichi, untisor. Profitati de verdeturi, sunt un miracol pentru organism!

Risotto cu leurda si creveti

Daca iti plac crevetii si leurda, atunci aceasta reteta va reprezenta un pranz excelent pentru tine. Pe langa gustul deosebit, adaugam ca se prepara destul de rapid si are putine calorii.

Salata de spanac cu quinoa, kiwi si dressing de lamaie si mustar

Pe scurt, o salata plina de vitamine si minerale si fier, ce poate reprezenta atat o cina usoara, cat si un pranz de luat la birou.

Loboda cu lapte batut

Un fel de ciorba in care rolurile principale sunt jucate de loboda (sau stevie/spanac/dovleac) si de lapte prins, iar in roluri secundare mai apar o ceapa, niste marar, si, uneori, un pic de lapte dulce. Putine calorii, legume de sezon, excelenta pentru dieta de primavara.

Salata de primavara cu untisor

O salata foarte fresh, asortata cu mozzarella de bivolita, ceapa verde si cateva felii de castravete. O minune in farfurie, ce nu iti va afecta dieta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Ciorba de urzici cu leurda

De pe lista de cumparaturi sa nu lipseasca, in aceasta perioada, intepatoarele, dar delicioasele urzici. Fie ca alegeti sa le preparati ciorba sau mancare alaturi de hrean si mamaliga, urzicile constituie o sursa importanta de vitamine si energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri