Cremos, aromat si delicios, ideal pentru micul dejun.

Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pateu de ciuperci:

  • 1 kilogram de ciuperci champignon
  • sare
  • 1 lingurita de piper negru boabe
  • 3 linguri cu margarina
  • 1 ceapa medie
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 morcov
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 mana de ciuperci negre
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceapa pentru fiertul ciupercilor
  • 1 ardei gras

Mod de preparare pateu de ciuperci:

Se spala ciupercile, se taie foarte marunt. Se pun la fiert cu radacina de telina, ardeiul gras, 1 ceapa si un morcov. Se lasa sa fiarba pana ce se scade mult din apa. Dupa aceea, se scot ciupercile, se dau deoparte. Se pregateste un sos din 3 linguri de margarina care se topeste intr-o tigaie, se adauga apoi 1 lingura cu varf cu faina si 1 ceapa tocata pestisori. Se amesteca, apoi se adauga ciupercile, maslinele condimentele si restul de apa in care au fiert. Se amesteca mereu, pana ce se obtine o pasta. Se decoreaza cu verdeata.

Pofta buna!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Pe blogul ideidelicioase.blogspot.ro veti gasi si alte retete delicioase.


O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri