Un desert excelent pentru zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru negresa de post:

  • 4 cani cu faina
  • 2 cani cu zahar
  • 200 g stafide
  • 2 cani cu apa
  • 1 cana cu ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de rom
  • 1 borcan de gem (eu am folosit gem de zmeura) )
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare

Pentru uns tava:

  • ulei
  • faina

Pentru decor:

  • zahar pudra

Mod de preparare negresa de post:

Simplu! Se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia rezultata intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dam la la cuptor si tinem circa 40-45 min.Pentru a fi siguri ca prajitura este bine coapta facem testul scobitorii. Lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra si apoi taiem..

Pe blogul mmihalache gasiti mai multe retete delicioase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri