28 Septembrie 2011 publicat în Psihologie 1 share-uri

CCSSR... tot ce trebuie sa faci este sa desenezi un copac, o casa, un soare, un sarpe si un rau. Testul CCSSR este un test de personalitate pe care il poti face ultrarapid, in joaca, pentru o portie buna de relaxare si deconectare mentala.

In cazul in care copacul desenat este cu mult mai inalt decat casa, acest lucru inseamna ca relatia cu mama ta este una bazata pe respect. Atitudinea fata de mama ta este una de admiratie si consideratie.

In cazul in care copacul desenat se afla la acelasi nivel cu casa desenata, acest lucru desemneaza o relatie frumoasa pe care o ai cu mama ta, o relatie ca de la egal la egal, in care o percepi pe mama ta ca pe o prietena apropiata.
In cazul in care ai desenat copacul mult mai scund decat casa, acest lucru poate denota faptul ca relatia cu mama ta nu este tocmai cea ideala. Foarte probabil ca nu esti prea apropiata de mama ta si ca nu iti deschizi sufletul fata de ea.

Casa

Ei bine, casa este chiar… casa esti chiar TU. Casa desenata te reprezinta pe tine si relatia ta cu lumea exterioara. De asemenea, aspectul casei este si el relevant pentru modul tau de a fi in sensul in care el simbolizeaza simplitatea/complexitatea caracterului tau. (Foto: dumbledad)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Daca desenul tau este unul simplu, schitat in cateva linii, fara turnulete, tigla pe casa, etc, insemna ca ai o fire simpla. Daca reprezentarea ta grafica a casei este complexa, inseamna ca ai o personalitate complexa, complicata.

Daca in desenul pe care l-ai efectuat, casa are ferestrele si usile deschise inseamna ca esti o persoana receptiva si deschisa catre tot ce inseamna nou, schimbare, lumea exterioara. Daca in desenul tau casa dispune de ferestre si usi, insa acestea sunt inchise, inseamna ca esti o persoana care accepta cu greu noul, schimbarea, necunoscutul. Te simti confortabil mai ales atunci cand te afli in lumea ta, o lumea pe care o cunosti si cu care esti familiara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri