31 August 2011 publicat în Psihologie 23 share-uri

Unul dintre cele mai populare si precise teste de pe internet care studiaza personalitatea umana si trasaturile specifice acesteia, coreland-o cu personalitatea animala si trasaturile diverselor specii ce traiesc in ecosisteme.

OAMENII -CARNIVORI (Urs, Caine, Vulpe, Delfin, Leu, Tigru, Vidra, Nevastuica, Pisica salbatica, Caine salbatic, Lup, Leu de mare, Morsa, Bursuc)

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Personalitatile asociate carnivorelor imprumuta trasaturi ale acestora. Aceste persoane au un nivel al energiei ridicat, sunt puternice, inteligente, inzestrate cu nenumarate talente si cu un spirit combativ foarte bine dezvoltat. Au in sange instinctul de a conduce si pot deveni foarte posesive cu ceea ce considera ca le apartine. Isi apara teritoriul cu inversunare si chiar daca pot fi neinduplecate si dure uneori, sunt loiale persoanelor la care tin. Si-ar da viata pentru ele. Au o fire optimista si se lasa usor entuziasmate. Inflacarate prin natura lor, se aprind cu usurinta, uneori inclinand chiar spre agresivitate. (Foto: yaaaay, via wikipedia).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Asemeni animelelor carnivore care isi vaneaza prada si sunt extrem de constiente de tot ceea ce se afla in jurul, aceste persoane constientizeaza mediul in care se afla. Iubesc aventura si distractia, vor sa profite de orice moment pentru a se simti bine. Uneori, pot fi extrem de dificile si pretentioase. Este greu sa le faci pe plac sau sa le multumesti. Sunt extrem de constiente de sinele lor si au o incredere adanca in capacitatile lor. Se descurca de minune ca manageri, politicieni, atleti, doctori, avocati, oameni de stiinta, constructori, etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri