Al tau cum este? Afla daca partenerul tau de viata poate fi inclus in vreuna din cele cinci categorii de parteneri dificili semnalate de renumitul psiholog Earl Henslin.

In iubire si in relatia cu persoana iubita, nu ne purtam intotdeauna in cel mai corect si usor mod cu putinta. Unii, dintre noi, chiar daca iubesc, par ca merg intotdeauna cu stangul intr-o relatie. Unii dintre noi, mai mult decat ceilalti, se pot trezi ca au alaturi parteneri dificili sau ca sunt la randul lor dificili. In cartea ‘This is Your Brain in Love: New Scientific Breakthroughs for a More Passionate and Emotionally Healthy Marriage’, Earl Henslin si Daniel Amen abordeaza tematica relatiilor de cuplu dintr-o perspectiva psihologica si stiintifica, punand accentul asupra legaturii care se stabileste intre spiritualitate si sexualitate. In acelasi timp, reputatul psiholog si specialist in relatii Earld Henslin aduce in discutie cinci personalitati diferite de parteneri, personalitati dificile si instabile. Pentru aceste tipologii de parteneri experimentarea dragostei se realizeaza cu dificultate sau isi pot face partenerul sa se simta inconfortabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Iubitul imprastiat

Acesti parteneri au un nivel inalt de energie, insa la polul opus un nivel scazut de atentie. Cu greu pot fi foarte atenti la ceva, exceptand cazul in care sunt complet fascinati de acel ceva. Au un temperament bland, insa lasa lucrurile in ultimul moment si atunci se panicheaza. Haosul le stimuleaza capacitatea de creatie. Nu sunt cei mai buni parteneri de conversatie, iar limbajul lor receptiv poate fi de multe ori non-expresiv. De regula, spune Earl Henslin, aceasta tipologie a partenerilor imprastiati poate fi impartita la randul sau in doua categorii: cea a partenerilor extrem de activi, ce par a fi inepuizabili si prezenti intotdeauna la tot ceea ce se intampla in jurul lor si cea a partenerilor absenti, foarte inteligenti, insa pierduti in lumea si ideile lor. Pentru partenerii practici, punctuali si ordonati, acest tip de parteneri ii poate scoate din sarite prin neglijenta felului lor de a fi.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Iubitul ultraconcentrat

Pentru acesti parteneri experientele romantice se dovedesc de multe ori a fi experiente nefericite. Sunt obsedati de ideea de control intr-o relatie si au tendinta de a lua decizii si in numele partenerului lor. Iubirea lor debuteaza de multe ori sub forma unei ‘atractii fatale’, insa in timp degenereaza in obsesie, ajungand chiar sa hartuiasca persoana iubita. Au uneori o gandire circulara, avand tendinta de a starui obsedant asupra unei idei, gand – nu de factura pozitiva de cele mai multe ori sau actiune. Poti intalni acest tip de iubit fie in persoana partenerului care nu uita o jignire ani la rand, fie in a celui care este obsedat de o activitate anume, fie in a celui care are inclinatii obsesiv-compulsive. Daca persoana pe care o iubiti este un astfel de parteneri, ascultati sfatul lui Earl Henslin. Psihologul ne indeamna sa manifestam intelegere, sa ii acordam atentie si sa ne implicam. Nu este de neglijat nici nivelul de zahar din sange sau nivelul hormonilor.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri