11 August 2011 publicat în Psihologie 242 share-uri

Acest ingenios si atipic test de personalitate iti pune la contributie imaginatia si perceptia vizuala, dar te si ajuta sa descoperi despre tine lucruri pe care nu le stiai. Afla ce spun cele 3 imagini despre tine!

Buna dimineata, soare… Astazi nu citim lucruri negative. Astazi nu ne mai ciulim urechile ca sa auzim lucruri rele. Astazi nu mai permitem informatiilor negative sa patrunda in viata noastra. Astazi nimeni nu se grabeste sa inchida revista preferata pentru ca are prea mult de munca. Astazi nimeni nu paraseste pe nimeni. Astazi nimeni nu moare. Astazi nu citim articole greu de digerat. Astazi ne relaxam putin pe Garbo.ro si ne gandim la ceea ce inseamna viata. In loc de articolele cu care v-am obisnuit, v-am propus un test atipic, inedit. A ajuns la noi prin minunatul telefon fara fir care poate fi internetul. Nu stim cine a dat primul tonul, insa va garantez ca acest mic test va va binedispune in mod sigur. Astazi, inainte sa citim horoscopul pentru a afla ce spune despre noi, privim niste imagini. Da, privim niste imagini. Si ele pot spune anumite lucruri despre noi.

Privim oceanul, privim ciocolata, privim un zid de piatra care se inalta in fata noastra. Ne gandim la ceea ce simtim cand privim imensitatea oceanului. Ne gandim la ceea ce simtim cand privirea cade asupra unuia dintre alimentele cele mai dragi papilelor femeilor. Ne imaginam cum ne-am simti daca ne-am plimba intr-un spatiu deschis si am da intamplator peste un interminabil zid de piatra. Sunt trei imagini pe care acest test le aduce in centrul atentiei si trei intrebari carora trebuie sa raspunzi imediat ce ai privit cu atentie imaginile. Inhata un pix de pe birou si o foaie de hartie. Priveste pe rand aceste 3 imagini. Nu te grabi. Acorda-ti timp pentru vizualizare si timp pentru a raspunde intrebarilor de sub ele. Gandeste-te la ceea ce iti sugereaza fiecare imagine si ai grija ca raspunsul tau sa fie sincer. Sincer!

Nu trisa. Nu-ti studia prea mult raspunsul! Ceea ce iti vine prima oara in minte, ceea ce iti sugereaza imaginea respectiva in timpul vizualizarii sale, este raspunsul cel mai potrivit. Raspunsul poate fi un singur cuvant, o sintagma, o alaturare de cuvinte sau chiar o propozitie/ fraza scurta, poate fi o senzatie, un sentiment, etc. Rezolvarea acestui test o poti gasi in josul paginii. Te rugam insa, NU TRAGE CU OCHIUL LA REZULTATE! Ori altfel testul isi va pierde din farmec! Lasa-te luata prin surprindere 

! Mai mult ca sigur ca rezultatul te va amuza si te va binedispune.

INTREBAREA 1: In fata ta se afla oceanul sau o intindere mare de apa. Cum te simti in acest moment? Ce senzatie te incearca?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri