13 Iulie 2011 publicat în Psihologie 2 share-uri

Vrei sa-ti inseninezi dimineata sau sa-ti incepi ziua de lucru intr-un mod cat mai placut? Atunci te invitam sa faci acest scurt si interesant test pseudopsihologic. Este un test simplu, amuzant care nu iti va fura mai mult de cinci minute din viata ta. Ia o foaie de hartie goala si incepe prin a desena... un PORC.

Vrei sa-ti inseninezi dimineata sau sa-ti incepi ziua de lucru intr-un mod cat mai placut? Atunci te invitam sa faci acest scurt si interesant test. Te vei binedispune cu siguranta si in acelasi timp vei descoperi mai multe lucruri despre tine, despre personalitatea ta. Este un test simplu, amuzant care nu iti va fura mai mult de cinci minute din viata ta. Ia o foaie de hartie goala si incepe prin a desena…. un porc, iar dupa ce l-ai desenat citeste rezultatele pe care ti le-am prezentat mai jos. Nu, nu te gandi ca este un test pueril, lipsit de consistenta. Desenul pe care l-ai schitat te va ajuta sa descoperi anumite trasaturi ale personalitatii tale.

Atentie! Asigura-te ca nu citesti rezultatele inainte de a-ti fi terminat desenul. Le poti citi ulterior. Poti efectua testul pe urmatorul site: https://drawapig.desktopcreatures.com/review.asp?p=4&a=1&b=1&c=2&id=2532001&code=015a30f0528c8091f1ec4989f1fc2a57 sau pe acesta: https://www.zipperfish.com/zf-originals/quizzes/draw-a-pig-personality-test/. Totodata, nu uita ca acest test este doar unul pseudostiinfic. Nu il lua foarte in serios. Are la baza cateva elemente psihologice, insa scopul sau principal este acela de a te binedispune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Iata si interpretarile testului:

Cum este asezat porcul in pagina?

Daca ai desenat porcul in partea de sus a paginii inseamna ca perceptia ta generala asupra vietii este una optimista si increzatoare. Ai tendinta de a vedea partea buna din oameni, iar cei din jurul tau te admira pentru gandirea ta pozitiva.

Daca porcul tau este pozitionat in mijlocul paginii - foarte probabil ca esti o persoana practica, inzestrata cu simtul realitatii. Stii bine ceea ce vrei si percepi situatiile din jurul tau asa cum sunt.

Un porc care este desenat in josul paginii indica o persoana inclinata spre pesimism si gandire negativa, persoana incercata adesea de neliniste, amaraciune si deznadejde.

In ce directie priveste porcul?

Daca porcul pe care l-ai desenat este orientat catre partea dreapta inseamna ca esti o persoana dinamica, activa, orientata catre nou si schimbare. Esti independenta si detasata de familia ta.

A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri