Culoarea parului este mai mult decat o trasatura fizica, este o trasatura de personalitate. Atunci cand o femeie isi alege o noua nuanta de par, nu isi schimba doar look-ul, ci si atitudinea care vine o data cu aceasta. Ce poate spune despre noi parul brunet, saten, roscat sau blond?

In moda adopta nuantele de albastru, verde si negru.

Le plac caii, cainii si masinile – mai putin copiii. Sunt foarte zgomotoase si nu accepta sa ramana vreodata pe planul doi.

Roscatele cu tenul alb sunt extreme de pasionale si deseori irationale, iar cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. Cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrite, in timp ce roscatele cu figura patrata sunt foarte bune sportive.

Barbatii ideali pentru ele sunt brunetii activi si pragmatici, adica cei pe care ii pot admira.

BLONDELE

Ele sunt naturi timide si tandre, sensibile si fragile. De multe ori, realitatea este prea dura pentru aceste femei si de aceea ele prefera sa se retraga intr-un univers interior, deosebit de melancolic si romantic. Firi slabe, ele trebuie ferite de tentatia adulterului si de activitatile grele ori periculoase. Au nevoie de multe incurajari, devenind in acest caz foarte eficiente in munca lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Usor frivole si nesincere, dar fara intentii rele, pot pune la cale mici capcane pentru ceilalti, argumentul suprem in orice imprejurare fiind o izbucnire in lacrimi, extrem de dramatic si induiosatoare.

Culoarea lor preferata este albul, toate celelalte preferinte vestimentare legandu-se strans de aceasta.

Blondele cu tenul alb sunt foarte dragastoase cu copiii si vor deveni niste mame excelente, surori de caritate, educatoare. Blondele cu tenul inchis (desi sunt foarte rare) dovedesc foarte multa putere de munca si un dinamism extraordinar, putand deveni secretare model.

Sotii ideali pentru blonde sunt brunetii cu ochi de culoare inchisa si mai inalti decat ele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri