21 Septembrie 2010 publicat în Psihologie 3 share-uri

Iti joaca mintea mintea si emotiile la zarurile de noroc ale sortii, ale vointei sale imense si ale tacticii incredibile de a controla prin emotii.

Il cauti cu speranta ca de data aceasta ai gasit barbatul potrivit. Te indragostesti de el pentru ca tot ceea ce face, tot ceea ce spune, tot ceea ce afiseaza iti demonstreaza ca da, este barbatul potrivit pentru tine. Esti magulita, fericita si te consideri norocoasa ca un astfel de barbat se poate indragosti de tine, ca tocmai el te poate iubi. Si crezi ca alaturi de el, in limitele posibile ale iubirii, vei castiga in incredere, putere si independenta. Crezi ca ii poti sterge tristetea din ochi si ii poti vindeca durerea din suflet. Te face sa crezi ca poti. Esti convinsa ca te-ai nascut cu posibilitatea de a a-i face bine acestui barbat, de –ai lua grijile cu un sarut, de a-l face fericit. 

Adulmeci totusi pericolul, insa atata timp cat te face sa te simti vie, vibrand de dor, iubire si suferinta, nu ai nici cea mai mica intentie de a fugi din calea pericolului. Si totusi ceva, ceva, un semnal, un cuvant, un gest al lui, un indiciu, o remarca a prietenilor iti deschide in fata ochilor o scanteie de indoiala. O stergi insa repede cu puterea mintii si o stingi cu tocul pantofului. De ce? Pentru ca deja te-ai prins in plasa lui si nu vrei, nu iti doresti, nu ai avea cum sa te desprinzi din capcana lui. Pentru ca odata ce te-ai legat la inima, iti este imposibil sa te dezlegi fara sa te doara…

Pentru ca este abil si stie sa manipuleze, stie sa se joace cu mintea si inima ta. Si te-a facut sa te implicit trup si suflet intr-o relatie construita din praf si fum. Te-a facut sa il iubesti. Fara sa iti ofere acelasi lucru in schimb. El, barbatul manipulator, barbatul care iti joaca mintea mintea si emotiile la zarurile de noroc ale sortii, ale vointei sale si ale tacticii de a controla prin emotii…
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Si nu te-ai inselat deloc.. Nu, nu… La inceputul relatiei, ba de multe ori si pe parcursul ei, barbatul manipulator este incredibil de fermecator. Stie cum sa se poarte cu tine, stie sa rosteasca cuvantul potrivit la momentul potrivit, te face sa te simti importanta si iti demonstreaza cat de importanta esti pentru el. Poate folosi un comportament pozitiv, constructiv pentru a-ti gadila orgoliul, dar si un comportament negativ, menit sa-ti submineze personalitatea si sa-ti distruga increderea in tine. Stapanul artei manipulare poate sa iti ceara fie frumos si subtil, fie brutal si evident, sa-i rezervi lui timpul din lume si te poate indeparta pe nesimtite de familie si prieteni. Mai niciunul dintre prietenii tai nu ii sunt pe plac si iti poate da argumente “solide” in raport cu el. Niciunul nu este suficient de bun pentru el… Fiecare minut pe care il petreci departe de el inseamna sa-i iesi din sfera de control si influenta si acest lucru il nemultumeste. O sa-ti ceara in curand toate detaliile intalnirilor tale si o sa te trezesti marturisindu-i ce ai facut in clipele, secundele si minutele pe care nu le-ati petrecut impreuna. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri