19 Mai 2010 publicat în Psihologie 2 share-uri

Cum se face ca eterna poveste de dragoste a barbatilor este cea cu... masina lor? De ce sanii unei femei exercita o putere de atractie atat de mare asupra barbatilor? De ce tac barbatii si accepta jocul disimularii, refuzand sa vorbeasca deschis si in totalitate despre sentimentele lor? Iti prezentam trei dintre cele mai interesante curiozitati masculine si explicatia psihologica a acestora:

Nu este deloc un cliseu: barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus. Femeile iubesc hainele, bijuteriile si cumparaturile. Adora sa vorbeasca ore in sir cu prietenele lor. Barbatii iubesc berea, masinile si gadgeturile. Adora sa priveasca ore in sir alaturi de amicii lor meciurile de fotbal. Suntem fara doar si poate diferiti. Insa femeile iubesc barbatii asa cum sunt. Barbatii iubesc femeile asa cum sunt. Completarea si compatibilitatea dintre cele doua genuri vine tocmai pe fondul acestor diferentieri de structura psihologica. De ce tac barbatii si accepta jocul disimularii, refuzand sa vorbeasca deschis si in totalitate despre sentimentele lor? Cum se face ca eterna poveste de dragoste a barbatilor este cea cu... masina lor? De ce sanii unei femei exercita o putere de atractie atat de mare asupra barbatilor? In continuare, iti prezentam cateva dintre cele mai interesante curiozitati masculine si explicatia lor psihologica:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Barbatii si atractia irezistibila a sanilor


Cand aproape toate studiile si cercetarile psihologice ne arata ca sanii reprezinta o atractie deosebita (cea mai mare) asupra barbatilor, nu mai ramane loc de niciun dubiu: barbatii iubesc sanii si decolteurile. Conform anumitor studii, privirea a peste jumatate dintre barbati fixeaza in primul rand sanii unei femei, apoi talia si soldurile si in ultimul rand chipul. De ce? Lasand la o parte expunerea vizuala, explicatia psihologica este mult mai complexa decat pare la prima vedere. Sanii actioneaza precum un stimulent din mai multe puncte de vedere: fizic, psihologic si vizual.

Unul din cele mai plauzibile motive al atractiei exercitate de sani este cel biologic, curiozitatea fizica. Barbatii sunt curiosi, atrasi si intrigati de ceea ce lor le lipseste, iar simturile vizuale le sunt cel mai bine dezvoltate. In plus, fizic vorbind, sanii reprezinta cea mai bine definita trasatura fizica a femeii, prin urmare stimulul vizual si sexual cel mai puternic. Sanii reprezinta o permanenta provocare, iar partile mai putin expuse sunt si cele mai intrigante. Este firesc ca supremul fruct oprit sa fie tentant. Vrem intotdeauna ceea ce nu putem avea. Acoperiti mai mult sau mai mai putin de lenjerie sau haine, sanii pastreaza ceva din fascinatia interzisului si a necunoscutului. Barbatii nu pot decat sa intuiasca ceea ce se afla dincolo de vesminte si adora acest joc al intuirii si a descoperirii adevarului. La randul lor, societatea si invadarea spatiului vizual cu mesaje ce propaga sexualitatea si nuditatea duc la consolidarea obsesiei barbatilor pentru sani.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri