Ne place rosul, insa uram negrul. Ne relaxeaza albastrul, insa gasim ca verdele este pur si simplu o culoare agasanta. Adeseori, ne manifestam preferinta pentru o anumita culoare fara a putea explica de ce. Adeseori, manifestam tendinta de a respinge o anumita culoare fara a avea o explicatie plauzibila. Iata insa ce pot dezvalui despre personalitatea noastra culorile care ne displac:

Daca iti displace culoarea verde - Persoanele care resping culoarea verde se adapteaza cu greu schimbarilor, sunt conservatoare, intransigente, consecvente in actiunile si convingerile personale. Au tendinta de a se indeparta mai degraba de oameni decat a se alatura lor. De asemenea, au tendinta de a manifesta mai degraba ostilitate si aversiune fata de schimbare si noutatea decat de a fi persoana care le promoveaza.

Daca iti displace albastrul - Iti place sa fii diferita de cei din jurul tau, altfel decat restul lumii. Tanjesti sa ai parte de mai multa aventura in viata ta si sa evadezi din similitudinea care tinde sa egalizeze personalitatile umane. Tii destul de mult la propria individualitate, insa nu ar strica sa fii mai relaxata si sa te concentrezi mai putin asupra detaliilor nesemnificative, care nu prezinta o importanta prea mare. Esti in permanenta agitata si nelinistita si te lasi deseori prada melancoliei si starilor de tristete. Iti place insa sa te inconjori de oameni optimisti, care au gasit reteta perfecta a echilibrului si a autostapanirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Daca iti displace violetul– In viata ta, poate fi mai mult loc pentru sinceritate, intuitie si mai putin pentru pretiozitate. Adesea, nu iti poti exprima creativitatea si iti este greu sa percepi sensul spiritual al lucrurilor. Nu iti place sa te implici intr-o anumita situatie daca nu sondezi bine teritoriul dinainte, daca nu stii cu ce si cu cine ai de-a face. Te dezvalui cu greu in fata celorlalti, chiar si fata persoanelor la care tii cu adevarat si uneori ai tendinta de a te simti singura si neinteleasa. Opiniile tale sunt de cele mai multe ori pertinente si ai un puternic spirit justitionar.

Daca iti displace griul – Se pot spune multe despre tine, insa nimeni nu ar putea sa te acuze ca esti o persoana indiferenta, care prefera sa priveasca pasiva la ceea ce se intampla in jurul sau. Preferi sa experimentezi si sa gresesti, sa gresesti rau, decat sa stii ca nu ai luat atitudine la momentul potrivit. In locul banalului, al obisnuitului, cauti neobisnuitul si incitantul. Rutina este cel mai mare dusman al tau si urmaresti de aceea ca prin ceea ce faci si prin ceea ce simti sa traiesti viata la maximum, bucurandu-te de tot ceea ce exista incitant si deosebit in ea.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Tradiții de Paște. Paștele 2023 Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri