22 Iunie 2018 publicat în Psihologie 17 share-uri

Nimeni nu are nevoie de cineva care nu are nevoie de el însuși, spune psihologul Mihail Labkovsky...

Mihail Labkovsky este un psiholog rus celebru ale cărui idei sunt aplaudate și îmbrățișate de unii și renegate și criticate cu indignare de alții. Iată câteva dintre controversatele sfaturi ale psihologului care au făcut înconjurul internetului:

13 sfaturi despre dragoste și relații de la psihologul Mihail Labkovsky

1. Nimeni nu are nevoie de cineva care nu are nevoie de el însuși. Și cel care se acceptă pe sine așa cum este trăiește o viață savuroasă, plină, în ciuda tuturor problemelor care pot apărea.

2. Dacă nu te simți confortabil alături de un bărbat la prima, a doua sau a treia întâlnire, renunță la cea de-a patra. În primele 3 întâlniri, bărbatul își prezintă cea mai bună variantă a sa și dacă deja este neplăcut să fii cu el, nimic bun nu va veni din această relație.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

3. Totul este cât se poate de simplu: el este așa cum este. Și tu – ești așa cum ești. Fie vă este bine împreună, fie trebuie să vă despărțiți. Și mai bine înainte de a vă angaja împreună la un credit ipotecar sau înainte de a face copii.

Foto: Rawpixel.com /Shutterstock

4. Cel care este sănătos emoțional, se concentrează pe sentimentele sale și se alege întotdeauna pe el însuși. Oamenii care nu sunt echilibrați emoțional aleg relațiile în locul propriei persoane.

5. Dacă nu îți place cum te tratează sau face ceva care te supără în mod repetat, spune-i despre asta o dată. Dacă nu își schimbă obiceiurile – spune-i la revedere.

6. Oamenii care nu se iubesc pe ei înșiși nu se pot iubi unii pe ceilalți așa că nu pot forma un cuplu fericit.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

7. Dacă vrei să te căsătoreşti, încetează să te mai gândeşti la asta. Oamenii mături trăiesc altfel. Ei simt nevoia de a iubi şi având această necesitate găsesc omul potrivit.

Foto: Ditty_about_summer /Shutterstock

8. Nici dragostea, nici frumusețea nu au nevoie de sacrificiu. Dacă o cer, atunci nu este povestea ta.

9. Bărbaților le plac copiii când o femeie are caracter.

10. Măsurăm dragostea după nivelul suferinței. O dragoste sănătoasa este despre cât de mult te simți fericit.

11. Când o femeie spune: “Am iubit” - de multe ori aceasta nu este o poveste despre iubire, este despre cel care a făcut-o să sufere.

12. Dacă se poartă urât cu tine, alege un drum separat. Să nu îți fie frică să fii singur/a. Nimeni pe lumea aceasta nu merită să se distrugă, să se umilească, să își neglijeze dorințele și nevoile. Nimeni.

13. Dorința de a ajuta pe toată lumea din jurul tău este cauzată de frică. Frica că ar putea să nu te iubească așa cum ești așa. Ajutându-i mereu și punându-te pe tine pe un loc secund tot timpul încerci de fapt să îți crești stima de sine.

Foto homepage: Romanova Natali /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri