3 Aprilie 2018 publicat în Psihologie 122 share-uri

Când am înțeles importanța răspunsului la aceste întrebări, viața mea a luat o nouă turnură.

Cu toții facem aceste lucruri, în absolut fiecare zi. Dar această conștientizare este valoroasă pentru calitatea vieților noastre: este important pentru oamenii din jurul nostru să știe că suntem împreună cu ei și că îi observăm, îi validăm și îi acceptăm fără să le cerem în vreun fel să fie altfel decât sunt în acel moment. 

Conexiunea nu este bazată pe cât de mult timp petrecem cu cineva sau ce activități desfășurăm cu acea persoană, conexiunea este întotdeauna bazată pe calitatea prezenței.

Iar eu pot să atest că într-adevăr - acest simplu adevăr - că oamenii din jurul nostru au nevoie să SIMTĂ că ei contează pentru noi, că îi vedem și că ne pasă că sunt AICI, este o cheie a fericirii.

Când oferim, vom fi surprinși să vedem  că vom primi: acesta este ingredientul care ne face mai fericiți prin intermediul celor de langă noi. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri